bil inverter – Whistler, 2017

Redaktörens anmärkning: Tillverkaren har avbrutit Whistler Pro-200W och ersatt den med Whistler XP200i. Den uppdaterade strömriktare har nya funktioner som en extra USB-port. Vi kommer att utvärdera, rang och granska den nya versionen av denna produkt när vi nästa uppdatera denna sida.

Funktioner

Whistler Pro-200W bil växelriktare är the Top Ten Gold Award vinnare eftersom det har två eluttag och en USB-port och samtidigt behålla en effekt som är kompatibel med de flesta bilar. Du kommer att kunna ansluta och driva alla reserelaterade enheter till denna strömriktare. Eftersom de flesta bilar är begränsad till ett belopp av volt tillförs genom cigarettändaruttaget, kan en vanlig bil strömriktare endast stöd för upp till 150 watt. Men, som arbetar vid 90 procent kapacitet kommer Whistler växelriktaren levererar precis rätt mängd ström. Du kommer att kunna använda den här strömriktare att ladda eller använda bärbara datorer, TV-apparater, dvd-spelare, kameror, telefoner och de flesta andra elektroniska apparater.

Bilen strömriktare ansluts till bilens likströmsuttag så att du kan ansluta din elektroniska enhet via vägguttaget av USB-porten. Den strömriktare kan ladda de flesta reserelaterade elektronik.

Whistler växelriktaren kan ladda och driva alla elektroniska enheter som kräver mindre än 150 watt. Vi sammanställt en lista över några av de mer populära användningar av strömriktare.

Whistler bil strömriktare kan användas för att driva eller ladda de flesta enheter, men för större elektronik, kan det inte göra båda samtidigt. Laddar ett batteri för bärbar dator från tomt när du använder det kan kräva för mycket makt för omriktaren. Vi föreslår samråd instruktionsboken av elektroniken som du vill att driva innan de köper en växelriktare.

Whistler bil strömriktare var den enda enhet vi ses med två butiker och en USB-port. Du kan ansluta flera enheter till växelriktaren samtidigt. USB-porten är användbar för laddning telefoner och annan digital utrustning som MP3-spelare.

Design

Den bärbara inverter är helt säker att använda, även för barn. Den växelriktare har en mängd olika inbyggda säkerhetsfunktioner, inklusive ett överbelastningsskydd och en temperaturmätare. Om det finns ett strömavbrott, kommer omriktaren att stängas av automatiskt. Men detta inte skada enheten på något sätt och test apparater kommer inte att skada omriktaren. Lång tids användning kan leda till att inre temperaturen i omriktaren att öka till en osäker nivå. Den ungefärliga temperaturen är 95 grader Fahrenheit. Den strömriktare stängs automatiskt av om den interna temperaturen överstiger säker konstruktion parameter. Detta kallas för en termisk cutoff. Den växelriktare har en mängd inbyggda säkerhetsfunktioner som är mycket användbara.

Ett annat alternativ bilen strömriktare erbjuder är låg batterinivå och avstängning. Om inspänningen från bilbatteriet sjunker under 10,5 volt, ljuder ett larm. Om spänningen sjunker under 10 volt växelriktaren stängs automatiskt av. Detta kommer att skydda batteriet från helt dränering. Om detta händer, slå helt enkelt på strömbrytaren till läget, fixa spänningen problemet och starta om strömriktare. Oftast kommer att starta bilen lösa låg spänning. Denna funktion är mycket användbar för att skydda sig själv från att rinna batteriet. Och om du bara använder omriktaren när du kör, inte kommer att behövas automatiskt skydd avstängning. För att bibehålla kompetenta batteritillförseln när motorn är avstängd, det är rekommenderat att starta bilen varje timme och låt den gå i 10 minuter att ladda batteriet. Även när strömriktare inte används, koppla bort den från strömkällan.

Whistler bil strömriktare använder en modifierad sinusvåg för sin effekt. En sann sinusvåg har inga pulser; Det är en ständigt slät våg utan avbrott. De modifierade sinusvågor har små på och av åtgärder som kan orsaka störningar i försörjning av dina enheter. Den sanna sinusvåg kan ses som ständigt flyter upp och ner, där de modifierade vågorna är mer som en kvadrat. Störningen är minimal och genomsnittskonsumenten kommer inte att märka många frågor. Ren sinusvåg bil växelriktare är betydligt dyrare än de modifierade sinus enheter. Vissa laddare, såsom de flesta elverktyg laddare, rekommenderar inte att använda en modifierad sinusvåg enhet för att ladda batteriet. Denna information kan erhållas från tillverkaren av laddaren. När den modifierade sinusvågen inte rekommenderas, är det oftast på grund av laddaren värms upp för snabbt. Var noga med att övervaka värmenivåer dina laddare. Denna makt inverter fungerar inte med de flesta elverktyg eftersom de kräver stora mängder energi för att ladda batterierna.

Whistler bil strömriktare kräver endast de mest grundläggande former av skötsel och underhåll. Du måste hålla omriktaren torr. Inte utsättas för fukt och inte använda omriktaren om den blir våt. Håll strömriktare bort från värmefläktar, radiatorer och direkt solljus. Den strömriktare stängs automatiskt av om kärntemperaturen blir osäkra. Det är viktigt att dispergera den värme som alstras när växelriktaren används. Täck inte det eller placera andra föremål direkt under omriktaren. Använd inte omriktaren nära lättantändliga material. Placera inte omriktaren i smeten utrymme din motor där brandfarliga gaser och ångor kan samlas. Dessutom är detta inverter endast avsedd att användas med en standard 12-volts batteri eller en grupp av batterier som totalt 12 volt. Försök inte att använda om med andra batterityper.

Whistler bil strömriktare har en snygg och stilren design. Det är en rektangel med en blå “X” över det bästa. Det är inte för stor eller för liten och det är inte mycket tung. Knapparna och verksamhet omriktaren är alla mycket tydligt märkta. Denna strömriktare är extremt enkel att använda.

En liten skavank vi såg i den här bilen strömriktare är det rekommenderade temperaturområdet. Den växelriktare har en maximal räckvidd på 95 grader Fahrenheit temperatur. Detta är något mindre än andra liknande anordningar. Dock har omriktaren en fläkt som kommer att hjälpa till att hålla enheten sval. Fläkten gör en liten surrande ljud, men det är inte tillräckligt högt för att vara alltför störande.

Hjälp och support

Tillverkaren av bilen strömriktare erbjuder en mängd olika kundservicealternativ. Det finns två avgiftsfria telefonnummer. Tillverkaren har också detaljerade användarmanualer, sektioner för vanliga frågor och en länk som gör anspråk på att öppna ett fönster för chatt. Vi försökte nå kundtjänst via chatt vid flera olika tillfällen över en vecka och vi var aldrig kopplad till en agent. Vi fick dock e-post svar på alla våra frågor. Du kan också följa tillverkarens på Twitter för alla deras senaste uppdateringar och produkter. Vi skickade dem ett direktmeddelande och fick ett svar samma dag. Tillverkaren täcker bilen växelriktare med en begränsad ett års garanti.

Whistler Pro-200W bil strömriktare har två utlopp, en USB-port och en kylfläkt. Den levereras med en stor garanti och är extremt enkel att använda. Effektväxelriktaren har också en hög spänningskapacitet och en stor variation av säkerhetsanordningar.

Sammanfattning