bil subwoofer – Kicker CompRT, 2017

En av de frågor med att lägga till en subwoofer till bilens ljud arsenal är storleken. Skapa low-end frekvenser kräver en högtalare som verkligen kan flytta luften runt, vilket gör att många subwoofers att se ut som mini kanoner. Det är inte fallet med Kicker CompRT serie bil subwoofers. Med halva monteringsdjup för de flesta subs, kan du installera dem i trånga utrymmen där den genomsnittliga subwoofer inte skulle passa. En sluten låda bara requires.5 kubikfot utrymme, medan den portade hölje kräver 1,75 fötter utrymme.

Sammanfattning

Den lägre delen att CompRT subwoofers producera blomstrar, särskilt med tanke på monteringsdjup. Svarsfrekvensen är något lägre än genomsnittet, med 12-tums subwoofer och 10-tums subwoofer når ner till 25 Hz. Men den höga frekvensen räckhåll för 500Hz innebär att det kan öka de låga mitten frekvenser, där du hör en stor del av värmen i en gitarr eller manliga sång, men att göra detta kan också leda till en lerig mix.

Känsligheten Betyget är 87.1dB, vilket är något lägre än genomsnittet. Detta visar hur effektivt subwoofern omvandlar kraften till volym; med hjälp av en watt ström, subwoofern mätt 87.1dB av ljudvolym på en meter. För jämförelse, de bästa bil subwoofers har en känslighet på 96 dB. Eftersom varje 3 dB ökning med en känslighet kräver halva makten, skulle CompRT subwoofer behöver 100 watt för att producera samma resultat av en 96 dB sub med endast 12,5 watt. Detta betyder inte att du inte kan skaka backspeglarna utanför bilarna bredvid dig; talaren kräver helt enkelt mer kraft att göra det.

Med under genomsnittet känslighet, är det bra att CompRT subwooferns effekttålighet är bland de bästa. Med en kontinuerlig effekt hantering av 800 watt, vilket är den högsta bland bilen subwoofers vi granskat, kan du enkelt nå farliga volymnivåer. Du behöver inte oroa dig för klippning högtalarna antingen eftersom toppeffekt hantering är 1.600 watt – den näst högsta toppeffekt hantering rating bland subwoofers bil i vår uppställning. Om du vill att din subwoofer att sparka ut dina fönster, har du muskler att göra det.

Kickern CompRT subwoofers har en grund-mount design som gör att du kan installera dem i mindre utrymmen än genomsnittet subwoofer kräver. Bristen på djupet inte offra för mycket fyllighet, men eftersom basen definitivt bommar med hög effekthanterings betyg. Den effekthanterings topp gör upp för sin låga känslighet rating.