bil subwoofer – Sundown Audio E V2, 2017

Sundown Audio E V2 serien bil subwoofers har en ljudkvalitet poäng av 80 procent, vilket är den lägsta poängen i vår uppställning. Den utför fortfarande tillräckligt bra för att ge en betydande förbättring av bilen ljudupplevelse, men den saknar precision och fyllighet som vi hört med bättre subwoofers. Vi hörde distorsion även vid måttliga produktionsnivåer. Dessutom gör de lägsta bastoner låter inte så lågt som på andra subs. Tillverkaren inte lista frekvensåtergivning och bara tyder på att E V2 subwoofers är i stånd att utvidga under 30Hz.

Sammanfattning

Känsligheten Betyget är 88.7dB, som är genomsnittliga. Det är fortfarande 8 dB mindre än den bästa bilen subwoofer, vilket innebär att E V2 12-tums subwoofer skulle behöva en mycket mer makt att skaka navkapslar av din bil. Till exempel, om du kör din Sundown Audio E V2 subwoofer på 500 watt, då det bästa bil subwoofer skulle bara behöva ungefär 83 watt för att producera samma volym.

Den bästa funktionen av E V2 bil subwoofers är den kontinuerliga effekthanterings betyg. 10-tums subwoofer har en kontinuerlig effekt hantering av 400 watt och 12-tums subwoofer har en rating på 500 watt. Dessa är bland de bästa kontinuerlig effekt-hanterings betyg i vår lineup, vilket gör dessa subwoofers hållbara. Däremot tillverkaren inte ger en toppeffekt hantering för subs, så det finns inget sätt att veta hur mycket av en effekt spik den kan hantera innan upplever skador. Eftersom strömmen varierar med dynamiken i en sång, måste du vara försiktig när en låt crescendon.

Den rekommenderade sluten låda kräver endast en fot kubikfot, medan det porterade kapsling rekommenderas för 1,5 kubikfot. Eftersom ljudkvaliteten är inte den högsta, det är en idealisk subwoofer för en portade hölje, som hjälper basljudet större.

Sundown Audio ger en två års garanti med alla E V2 subwoofers, som är ett år mer än branschstandard. Dessutom ger Sundown Audio bra kundsupport, särskilt när det gäller anläggningar, kapslings handledning, kopplingsscheman och videohandledningar.

Sundown Audio E V2 serie bil subwoofers ger inte den mycket exakta low-end ljud av de bästa bil subwoofers, men det ger ändå en betydande uppgradering till fabriksinstallerade bilstereo. Den 88,7 känslighet är genomsnittet, men den kontinuerliga effekthantering är utmärkt, vilket gör det en bra nybörjar subwoofer.