bilbatteriladdare – clore Booster PAC, 2017

Den clore Booster PAC ES5000 är en bil batteriladdare med en hel del kraft bakom den. Ibland behöver du bara ett hopp-starter som har tillräckligt med kraft för att vrida motorn. Det är vad du hittar här. Vad du inte hittar en mängd räddnings verktyg och funktioner – Booster PAC är ganska begränsad i detta avseende.

Sammanfattning

Även om dess sekundära funktioner är begränsade, är Booster PAC en mycket kapabel jump-starter. Med 1.500 topp ampere, har det tillräckligt med kraft för att vända de flesta motorer över. Det är den näst högsta topp amp räntan på vår uppställning.

Denna bil batteriladdare har ganska långa startkablar. De 43-tums kablar lagras på själva laddaren, som passar väl i spåren. Klämmorna är lagrade på krokar på sidorna av enheten. Den ES5000 väger in på 18 pounds och har en inbyggt handtag, gör livet lättare för dem som har att bära denna batteriladdare runt. Den mäter 4,4 inches tall, 18 inches lång och 8 inches bred, så att du kan stuva batteriet jump-starter under ett säte eller i en koffert eller förvaringsfack med lätthet.

Tyvärr gör clore Booster PAC inte har en omvänd funktion polaritet varning. Detta innebär att du skulle kunna förstöra ett batteri om du placerar klämmor på fel inlägg. Var noga med att ta din tid och ansluta kablarna på rätt sätt med denna laddare.

Om du behöver ladda alla elektriska apparater i väntan på räddning på den sida av vägen, har Booster PAC en likströms port. Det har inte några USB-portar för smartphones eller tabletter, även om du kan få adaptrar för dessa. Den inbyggda batteritestare kan vara mycket användbart, speciellt om du har en äldre bil, eftersom det visar dig när batteriet är nära att dö. Det är ungefär det för akuta verktyg på detta batteri booster.

Du kommer inte hitta en LED-ficklampa eller däckluftkompressor på Booster PAC. Bristen på dessa funktioner inte förringa från enheten som en batteriladdare, men det förlorar säkert några mångsidighet för olika nödsituationer. Den ettåriga garanti är inte fantastiskt, men det är fortfarande en bra tid för dig att lägga märke till några fabrikationsfel och returnera produkten för utbyte.

Den clore Booster Pac ES5000 kan lätt ge en 12-volts batteri en bra ryck, men det lämnar övrigt att önska när det gäller säkerhets- och räddningsfunktioner. Som en grundläggande hopp-starter, men har den styrka och hållbarhet för att hålla dig en lång tid.