billig shopping – Sams Club.com

Sams Club är som Wal-Marts storasyster. De är båda ägs av samma företag, så det finns naturligtvis att bli likheter i deras online billig shopping erbjudanden. Sams erbjuder många av samma objekt som Wal-Mart, men det finns två stora skillnader. Sams är ett lager medlemskap klubb och erbjuder varor i bulk.

Store funktioner

Click ‘n’ Pull är Sams Club.com mest unika funktionen. Kunderna ange informationen om deras närmaste Sams Club butik och sedan handla webbplatsens inventering som de skulle handla på tegel och murbruk butik. När kunden är klar, de fortsätter med online kassan, som vanligt, förutom att de inte betalar. Ordern skickas till shoppare lokala Sams Club butik och en arbetare det samlar alla objekt. När beställningen är klar, är ett e-postmeddelande till shopper att informera dem om att ordern är klar för upphämtning. Kunden plockar upp föremål på medlems Service Desk och betalar för det då. Det här alternativet är bra för människor som hatar vada men massorna att handla. Det är också ett bra alternativ för människor som inte är fysiskt kunna handla, eller helt enkelt föredrar online shopping till i kundvagnen-driver.

Sams Club på nätet har ett brett utbud av objekt som passar de flesta av dina behov. De har också vissa ovanliga artiklar som kan väcker dig intresse. Till exempel, platsen säljer varuautomater och objekt att gå i dem, myntmatade videospel, klo maskiner och uttagsautomater. De försäljning även barberare, handfat, massagestolar och solarier för användning i skönhetssalonger och spa. Sams Club är också en av de enda online-förmånliga butiker som säljer tobaksprodukter.

Liksom de flesta fynd shopping webbplatser, har Sams Club försäljning på helgdagar och under speciella evenemang. De har också särskilda erbjudanden. Dessa affärer är listade i det övre vänstra på hemsidan och inkluderar en tidsbegränsade prisavdrag på ett markerat objekt. Detta mycket som värdet av den dag på WalMart.com.

Om du har en fråga eller har ett tekniskt problem på detta fynd webbplats, och du kan inte hitta svaret på frågor, kan du vara i trubbel. Telefonen, e-post och post kontaktinformation för Sams Club på nätet är svårt att hitta. I själva verket kan du aldrig hitta det om du missar länkarna längst ned i FAQ svar.

Detta fynd shopping webbplats tar bara betalkort, kreditkort och presentkort för betalning. Intressant nog, de accepterar både Sams Club och Wal-Mart presentkort.

store Selection

Sams Club.com är ett bra val för shoppare som behöver köpa varor i bulk eller som behöver ovanliga föremål för sin verksamhet. Personer med funktionshinder eller en motvilja mot traditionell shopping kommer också njuta av att använda denna webbplats.

Fynd och rabatter

Kundsupport

betalnings~~POS=TRUNC

Sammanfattning