bilstereo – Dual CP1222

Dual CP1222 bilstereo är perfekt för ivrig läsare, talk-radioentusiaster eller någon längtan efter en anpassningsbar ljud bilstereo med utmärkt sound kvaliteten.

Sammanfattning

Denna bilstereo är utrustad med nästan allt för att göra någon musikälskare glad. Musik finsmakare kommer att älska anpassningsljudalternativ som balans, fader, volym, bas och diskant, samt de tre EQ kurvor: pop, klassiskt och rock. Den skräddarsy fortsätter med denna auto stereo förmåga att lagra upp till 18 FM-stationer och 12 AM-stationer. Har du råkar stöta på en fantastisk klassisk rock eller prata radiostation? Tryck och håll snabbvalsknappen i två sekunder; Det kommer att tilldelas ett förinställt nummer så att du kan omedelbart återkalla den.

Att gå på en väg resa eller grubblande genom din morgon pendla? Denna bilstereo är utrustad med en CD-spelare som är kompatibel med CD-R / CD-RW. Denna CD-spelare kommer att bli din bästa vän som du hålla dig sysselsatt med en bok på CD eller blanda CD med dina favoritlåtar. Eller här är en idé: På din pendla till jobbet i stället för att lyssna på musik, dra nytta av denna bilstereo och lära sig ett nytt språk genom ett språk CD.

Den sista positionen minnesfunktion kommer snart att vara din favorit (eftersom det är vår). Lyssna på en otrolig del av boken, men måste stänga av bilen och bege dig till jobbet? Inga problem. Så snart du anger och slå på bilen, kastar denna minnesfunktion dig tillbaka till samma plats.

Ser kan lura, eftersom vi upptäckte denna bilstereo. Om du blick på mottagarens ansikte, kanske du tror att detta ljud bilstereo är en iPod bilstereo, som en USB-port finns. Denna port är dock för laddning bara, så musikuppspelning kommer inte att inträffa. Även om användarna inte kan komma åt sina iPod eller iPhone spellistor via denna port, det är ändå trevligt att ha en bekväm port för laddning sådana anordningar.

Även ljudinnehåll på en iPod eller annan USB-enhet är inte tillgänglig med denna bilstereo är en extra ingång ingår. Denna ingång kan du använda någon ljudenhet eller MP3-spelare med en hörlursuttaget. Sätt bara in en kontakt i den främre hjälp port och anslut den andra änden till enhetens hörlursutgång.

Tyvärr är en trådlös fjärrkontroll saknas i auto stereo repertoar. Fjärrkontroller låta ditt fokus att vara på väg framåt i stället för på att ändra inställningarna för stations eller CD. Även om denna brist är bestämd nackdel, vi är glada över att den stora mottagare ratten och volymkontroll på bilstereon är lätt åtkomliga. Vi gillar också att många av de kontrollknapparna har individuella kommandon, så när du lär dig vilken knapp som gör vad, dämpning, välja ett annat band och mata ut en CD kommer att vara enkla åtgärder.

Vi uppskattar verkligen den hjälp och supportfunktioner för bilstereo, inklusive den utmärkta instruktionsboken tillgänglig på nätet. Du kommer att älska den systematiska instruktioner för allmänna verksamhet, inklusive hur du tar bort fronten, ställa in klockan, skräddarsy din bas, diskant, balans och fader nivåer utmärkt lyssnande, lagra favoritkanaler och använda USB och hjälp portar. Bilder ingår i bilstereon manual belysa delar som behövs för installation (t.ex. en mutter, fjäderbricka, plåtskruv, etc.) och visar exakt hur man koppla högtalarna.

Du kommer också att uppskatta “Problem Orsak, Action” diagram samt “Felkoder” diagram ligger i bruksanvisningen. Dessa diagram är en snabb-source felsökningsguide för alla typiska problem du upplever med bilstereon, inklusive överdriven hoppa och olika felmeddelanden.

Även Dual CP1222 bilstereo saknas en fjärrkontroll och avancerade USB funktioner, är vi nöjda med de tillgängliga knappar, 6,5-tums multi-fit högtalare och instruktionsbok, som har en uttalad steg-för-steg guide för allmän drift inrätta.