Bilstereo – Kenwood KDC 2017

Redaktörens anmärkning: Denna översyn har tagits bort från vår sida vid sida jämförelse, eftersom det inte längre rankas som en topp 10 produkt. Den ursprungliga är lägre, men kolla in våra nuvarande topp 10 bilstereo här.

Sammanfattning

Kenwood KDC-BT955HD är den ledande modellen hos KDC-serien och erbjuder de bästa funktionerna i den här bilen ljud-serien. KDC-BT955HD har utmärkt ljudkvalitet, ett stort antal RCA-utgångar, flexibilitet att anpassa ljudet och displayen, och inbyggd Bluetooth. Som flaggskepp enhet Kenwood KDC-serien, visar denna modell av vad serien har att erbjuda. Dessa funktioner tjänar Kenwood KDC-serien vår Top Ten Recensioner Bronze Award.

Ljudkvaliteten, den hjälpsamma sju-bands equalizer och flera par RCA-utgångar ger Kenwood KDC-BT955HD en hög nivå av enkel anpassning och enkel utbyggbarhet. Den inbyggda Bluetooth och medföljande mikrofonen gör det enkelt att ta dina telefonsamtal på vägen och hjälper till att hålla dig säker genom att hålla dig hands-free. Denna huvudenheten är ett bra alternativ för att spela din favoritmusik.