bilstereo – Pyramid CDR22KIT

Pyramid CDR22KIT bilstereo är en förenklad auto stereo som kommer att öka din lyssnarupplevelse. Med 4-tums högtalare tillåter Pyramid bilstereo du rocka loss till din favorit blandad CD eller ikapp med läsningen genom att lyssna på en bok på cd, perfekt för din pendla.

Sammanfattning

Vid köp av en bilstereo system är ett fantastiskt sätt att förbättra hela din lyssnarupplevelse. Med pyramiden bilstereon, inte bara får du mottagaren, som har belyst tillbaka kontroller (perfekt för mörkerkörning och störning), men det har även två 4-tums högtalare som är installerade på baksidan av bilen. Dessa högtalare är ett bra komplement och ger extra “glans” för att lyssna.

Inför mottagaren är helt löstagbar, som är en välbehövlig säkerhetsåtgärd. Ta ansiktet av mottagaren och glida den i handväskan, ryggsäck eller laptop väska. När du återvänder till din bil, helt enkelt ansluta ansiktet.

Tyvärr saknar denna Pyramid bilstereo en USB- eller extra port, så du kommer inte att kunna ansluta USB-minnen eller andra MP3-enheter, som iPod, BlackBerry eller iPhone.

Även saknas ljud mångsidighet många av sina bilstereo motsvarigheter kommer Pyramid bilstereon spela professionell eller slet skivor, så att du kan lyssna på inte bara böcker på CD men också blandade CD-skivor med alla din favoritmusik.

Saknas denna bilstereo repertoar är en trådlös fjärrkontroll, vilket skulle göra det möjligt ditt fokus att vara på vägen och inte på att förändra radiostation eller CD-skiva. Även om detta är en bestämd nackdel, vi är nöjda med den stora vänd ratten och volymkontroll på bilstereon som är lätt åtkomliga. Vi gillar också att många av de kontrollknapparna har individuella kommandon, så när du lär dig vilken knapp som gör vad, dämpning, välja ett annat band och mata ut en CD kommer att vara enkla åtgärder.

Hjälp och support funktioner är smal för denna bilstereo, men vi uppskattar verkligen instruktionsboken tillgänglig på nätet och som PDF, kan du ladda ner. Manualen saknar skriftliga anvisningar för bilstereon, men det finns omfattande foto instruktioner som visar exakt hur man installerar systemet och ansluter högtalarna. Om du är en visuell inlärare, kommer dessa att tjäna dig väl.

En “Symptom, Orsak, Solution” diagrammet ligger också i bruksanvisningen. Detta kommer att vara en snabb-source guide för felsökning av typiska problem du upplever med bilstereon.

Även om Pyramid CDR22KIT bilstereon saknar några viktiga funktioner, till exempel en USB-port och fjärrkontroll, vi är nöjda med de tillgängliga knappar, 4-tums högtalare, manual och en detaljerad installationsguide för bilstereo och högtalaranslutning.