blandare – Waring Blender 2017 – Top Tens

Waring Xtreme MX1000RXT tema Blender skapar släta soppor och smoothies. Mixern är inte bara enkel att använda med bara två kontroller, men det regelbundet skapar konsekventa blandningar. Med 1500 watt, kommer denna enhet krossa, blanda och puré mat.

Sammanfattning

Högst rankade blandare konsekvent göra mjuka blandningar. Under provningen, fann vi att blandaren hade en genomsnittlig prestanda i jämförelse med de andra blandare i vår uppställning. Vi gjorde smoothies, smör, soppa och krossad is med denna mixer. Vi fann att blandaren utförs bäst skapa krossad is och soppa. Soppan var både slät och jämn. När man gör smoothies, tenderade den att blanda ingredienserna kraftigt, vilket gör smoothies smälter snabbare än med de andra mixer.

Denna smoothie mixer har kompakta mått och tar upp minimalt mot rymden. Mixern har en 64-ounce burk gjord av polykarbonat, ett slitstarkt material som tål droppar. Behållaren och locket på enheten kan diskas i diskmaskin, vilket gör det lätt att städa upp efter att ha använt apparaten. Mixern har en halkfri bas som också hjälper när du använder enheten. Den rymmer blandaren bas stadigt medan maskinen arbetar på varje hastighet. Tyvärr gör mixern inte har ett visst område kan linda sladden runt eller hålla den gömd.

Denna juice mixer har tre hastighetsinställningar på det, inklusive hög, låg och puls. Mixern har två växlar som styr hastigheten och kraften i maskinen. Vid drift, når enheten 89 decibel. I jämförelse med andra blandare i vår jämförelse, driver denna mixer tyst.

Waring erbjuder en standardgaranti för sin mixer. Hela enheten täcks för två år, och motorn är täckt under fem år. Du kan kontakta företaget både telefon och e-post, som båda finns på webbplatsen.

Waring Xtreme blandaren hjälper dig att skapa smoothies, blandningar och soppor med lätthet. Med en högkvalitativ blandning burk och maskindiskas delar, är enheten lätt att rengöra. Medan mixern endast har två hastigheter och en puls knapp konsekvent gör det mjuka drycker och livsmedel.