blogg värd – InMotion blogg värd 2015 – Top Tens

InMotion Hosting, baserat i Los Angeles, Kalifornien, grundades 2001 och har blivit en viktig utmanare i webbhotell världen. Företaget är specialiserat på webbhotell erbjudanden, men också dabbles i domänregistrering och webbdesign. Som en del av webbhotell lineup, InMotion erbjuder WordPress värd för bloggar.

Med en hanterad WordPress lösning genom InMotion Hosting får du en gratis transfer för din befintliga webbplats, om du har en. Du får även säkerhetskopiering av data som ingår i din månatliga värd kostnaden. InMotion kommer att utföra automatisk säkerhetskopiering för dig, men du har också tillgång till ett verktyg för säkerhetskopiering för att initiera en egen. Men om du behöver använda säkerhetskopior, InMotion gränser dig till en fri säkerhetskopiering återställning var fjärde månad. Efter det måste du betala en avgift innan du återställer dina säkerhetskopior. Inmotion fullt hanterade blogg hosting-tjänster ger också US-baserad teknisk support så att du kan åtgärda problem när de inträffar. Detta stöd är tillgänglig 24/7 via telefon, e-post och chatt.

Solid-State-diskar (SSD) är den gyllene standarden för blogg värd servrar, och InMotion Hosting använder SSD för sin WordPress värd. Dessa ger extra tillförlitlighet och lagt prestanda över hårddiskar (-hårddiskar). Du får också obegränsat lagringsutrymme genom InMotion, vilket är användbart om du har en webbplats med en mycket dynamiskt innehåll som video och bilder.

Den här bloggen värd har två olika server platser i USA., Och du kan välja vilken server som du vill använda för din blogg. Dessutom, om du är inom värdens Hastighet Zoner – utsedda områdena kring den fysiska servern platser – du kan uppleva hastigheter upp till sex gånger snabbare än normalt.

Standard säkerhetsåtgärder är inbyggda i webbhotell, såsom brandväggar och förebyggande sviter malware, men du kan välja att genomföra ytterligare säkerhetsåtgärder genom WordPress plugins. En gemensam secure sockets layer (SSL) certifikat ingår gratis, men det är en filt SSL-certifikat som används för att kryptera grundläggande saker som e-post. Om du vill ha en dedikerad SSL-certifikat för att kryptera mer känsliga uppgifter som kreditkortsnummer och kundinformation, kan du köpa en SSL-certifikat från InMotion på årsbasis.

InMotion Hosting är en solid val bland havet av blogg värd platser och erbjuder gott om funktioner som kan driva din blogg framåt i tillförlitlighet och prestanda.