bloggtjänster – xanga, 2017

Xanga är en av de längsta blogg värd platser, ha börjat 1999. Det fick snabbt popularitet som en fotoblogg gemenskap. Men under de senaste åren har kvaliteten på sina tjänster och funktioner minskat. Xanga fortfarande har flera användningsområden för video, ljud och foto bloggare, men de har fallit bakom de bästa bloggar som konsekvent uppdatera sina webbplatser med funktioner som konsumenterna efterfrågar.

Sammanfattning

I åratal har den här bloggen webbhotellet behandlas missnöjda kunder och har nu ändrat tjänsten. I stället för gratis blogg värd, är de nu körs på en pay-bara prenumeration modell. För medlemmar som har gamla xanga konton tillåter denna blogg plattform du ladda ner din blogg arkiv gratis, om du väljer att importera den till en annan tjänst.

Xanga erbjuder en mängd olika skinn, och du kan ändra utseendet med en liten HTML förtrolighet. Vi gillade det faktum att de erbjuder både enkla mallar och avancerade alternativ. För att inrätta en blogg enklare för nya användare, de ger en praktisk uppsättning guiden.

Den här bloggen tjänsten stöder ljud-, video- och bildöverföringar. Blogginlägget gränssnittet använder en standardtextredigerare med en handfull redigeringsverktyg. Det gör att du kan ändra typsnitt och fyllningsfärg samt infoga bilder, länkar, symboler och smileys. Det kan du också lägga punkt, numrerade listor och anpassningsbara gränser.

När det gäller återkoppling tillåter Xanga kommentarer och skickar återkoppling rapporter via e-post. Med Xanga, kan du ha en offentlig eller privat konto, eller så kan du tillåta eller förbjuda vissa användare.

Trafiken på sin webbplats är bra men vi hade svårt att hitta vår blogg genom sökord. Webbplatsen har några annonser och inlägg Google-annonser på din blogg, men om du uppgraderar till bidraget kan du få en annons gratis blogg.

Denna webbplats är mer för personliga tidskrifter eller blogga snarare än affärsbloggar. Detta långvariga bloggtjänst har gått igenom många förändringar för att hålla kunderna intresserade av tjänsten. Det finns bokstavligen miljontals tidigare blogg som finns på platsen, men de flesta av deras affischer har gått någon annanstans. Xanga 2,0 är nu en betald plattform söker blogg affischer som bara vill ha en premiumtjänst; får dock Xanga inte ha gjort tillräckligt för att vinna kunder tillbaka.