blu ray spelare mjukvara – Aurora Blu-ray spelare, 2017

Aurora Blu-ray spelare är anständigt programvara för att spela en mängd olika videotyper på din dator om du inte vill spendera alltför mycket pengar eller köpa en fysisk Blu-ray-spelare. Även om det saknar vissa funktioner och kräver hög CPU-användning, är det en respektabel spelare för dem som inte vill ha några krusiduller för att titta på en film.

Sammanfattning

Du kan spela ett brett utbud av filmer med den här datorn videospelare, inte bara din omhuldade DVD-samling, men även nyare digitala videofiler. Dessutom fungerar för både Windows och Mac-operativsystem, men med den förra, är det ännu inte är förenligt med den senaste versionen, Windows 10.

Detta är en bra standard spelare om du bara vill titta på filmer och inte bryr sig om att ha ett optimalt ljud. Även om det har Dolby och DTS stöd, har det inte förlustfri ljuduppspelning, som vi var besviken över att se i våra tester. Det har inte heller någon HD eller 3D uppskalning kapacitet.

Blu-ray-spelare programvara konsumeras cirka 47 procent av processorkraft under vårt test, vilket innebär att om du vill titta på en video medan du surfar på Internet eller utföra andra uppgifter, kan datorn kämpar med detta. Men om du bara vill titta på en film och ingenting annat, ska du vara fina. videouppspelningen kunde vara bättre, dock, och mjukvaran är inte lika intuitivt eller lätt att använda som andra program vi ses.

Trots kräver hög CPU-användning för att köra, erbjuder denna digitala videospelare ingen Power Manager funktion för att spara laptop batteri eller energi. En annan användbar funktion det saknar är smart anslutning med telefonen som du kan använda som en fjärrkontroll med några Blu-ray-programvara. Det är dock pekskärm kompatibel för dem som använder Windows 8, och du har möjlighet att anpassa spelaren huden.

Du kan justera ljud- och bildinställningar kvalitet för varje video du tittar på för optimal visning, och du kan ändra spelarens region efter behov. Uppspelnings automatisk återuppta ihåg var du slutade i en film och återupptar uppspelningen från den punkten nästa gång du vill titta på just den filmen. Du kan också växla texter som behövs, om skivan eller filen har den funktionen.

Om du någonsin har frågor eller funderingar om programvaran kan du kontakta Aurora Software via e-post. Om du inte vill prata med en representant direkt, Aurora erbjuder andra resurser för dig att få tillgång till på egen hand, såsom en kunskapsbas där du kan lära dig mer om programmet. Det har också handledning som hjälper dig att använda vissa aspekter av filmspelare programvara.

Aurora Blu-ray spelare programvara gör ett hyggligt jobb med att spela en mängd olika fysiska och digitala videotyper, och det ger dig kontroll över vissa ljud- och bildkvalitetsinställningar. Även om det har ingen uppskalning eller strömsparfunktioner och tillåter inte virtuella fjärrkontrollen anslutning, det fungerar bra för dem som inte bryr sig om tekniska detaljer och bara vill titta på en film från sin bärbara dator.