blu ray till ipad Converter – 4Media Blu-ray till IPAD Converter, 2017

Att få denna Blu-ray till IPAD omvandlare på din maskin är något av en börda. När vi först hittade denna programvara, 4Media webbplats var upp och fullt fungerande. Några dagar senare, den webbplats försvunnit från Internet. Oavsett om du kommer att kunna få tillgång till 4Media webbplats på en viss dag är oklart. Det finns flera andra ställen där du kan ladda ner en gratis testversion av programmet. Uppgradering och betala för en fullständig tillämpning är ett alternativ om 4Media webbplats är funktionell eller inte.

Sammanfattning

När du startar 4Media Blu-Ray till IPAD Converter, är du hälsade med en till synes bra, stabil program med ett brett utbud av konvertering och anpassningsmöjligheter.

Laddar din Blu-ray-skiva i programmet är enkelt. Klicka bara på Ladda Disc alternativ och in skivan i din Blu-ray-enhet. Programmet tar bara några sekunder att ladda och lista alla spår på din Blu-ray-skiva som du skenbart kan konvertera för uppspelning på din iPad. Det är på denna punkt när ansökan faller helt isär. I korthet fungerar ingenting.

De förhandsgranskning och anpassningsverktyg är helt enkelt fungerar inte. I våra tester, kunde vi bara att få ljudet att spelas upp i någon av Blu-ray-omvandlare verktyg. Och medan denna Blu-ray-omvandlare har alla videoredigeringsverktyg vi söker, kunde vi inte få dem att fungera korrekt eftersom programmet hålls kraschar.

Trots dessa problem, kunde vi omvandla en Blu-ray-skiva för en iPad. Det tar det här programmet lite mer än en och en halv för att slutföra en full konvertering timme. Men när våra videoexperter undersökte det slutliga resultatet, fann de betydande pixele, rörelseoskärpa och sammanflätning frågor om nästan varje bildruta i videon. Dessa brister distrahera från tittarupplevelse, särskilt när de är sett på en iPad utrustad med Apples Retina-skärmen.

Om du vill ladda ner gratis testversion av programvaran på din dator, du kan, även om 4Media webbplats råkar vara offline den dagen. Men inte betala för detta fullständiga versionen av programmet – det bara fungerar inte.