blu ray till IPAD Converter – Acrok Video Converter, 2017

Acrok Video Converter gör ett framträdande i vår granskning av de bästa Blu-ray till iPad skärare. Vi hade dock flera problem med detta program. För det första är programmet mycket känsligt. Det kraschade flera gånger, även under enkla uppgifter. För det andra, förhandsgranskningsfönstret aldrig fungerat, så vår rekommendation är att du vet det exakta antalet filen du vill konvertera.

Sammanfattning

Vid första anblicken är det här Blu-ray till IPAD omvandlare ett enkelt, intuitivt program. Det laddar skivinnehåll snabbt. Det kringgår kopieringsskydd som finns på kommersiella skivor. Det har flera förprogrammerade iPad konvertering profiler. Du kan starta en omvandling i cirka tre klick. Varje timme videoinnehåll tar cirka två timmar att konvertera. Och videofilen som produceras är helt watchable på din iPad. Dessa är de viktigaste attribut som vi såg i vår granskning av de bästa Blu-ray till iPad omvandlare.

Men är programmet extremt instabil. Varje gång vi försökte få tillgång ett verktyg utanför helt enkelt konvertera en fil, tvekade ansökan och snabbt kraschade. Under våra tester, frös Acrok Video Converter inte mindre än fem gånger. Ibland är det helt enkelt stängas av; andra gånger vi var tvungna att tvinga avsluta programmet eftersom det blev inte svarar. Det fanns även gånger vi var tvungna att starta om vår testmaskin för att få programmet att återuppta efter en krasch.

Vår test videofil synkroniseras till iPad utan problem och videokvaliteten var tillräcklig. Under vår undersökning märkte vi några smärre pixillationen och komprimeringsartefakter. Vi märkte också att ljudet var marginellt ur synk. Du kanske inte märker, men om du gör det kommer du inte att kunna titta på videon utan att distraheras av det.

Dessutom misslyckas detta program på ett avgörande sätt när det gäller dess anpassade funktioner. Det har tekniskt alla verktyg som behövs för att trimma och beskära bilder på din Blu-ray-skiva och justera bildens kontrast, ljusstyrka och färgmättnad. Men i praktiken, dessa verktyg är icke-funktionell. Under våra tester, kunde vi inte använda något av verktygen på fliken Redigera av denna ansökan. Det upphörde helt enkelt fungerar sedan kraschade.

Programmet fungerar bättre när du justerar inställningarna utgångs. Finjusterande video egenskaper såsom bitrate, bildhastighet, upplösning och bildförhållande alla fungerar bra. Så länge du är okej med att rippa en hel Blu-ray spår eller skiva, kan detta program möta dina mest grundläggande behov.

Om du ska använda detta program för att konvertera Blu-ray-skivor för uppspelning på din iPad, måste du agera snabbt. Starta programmet, välj din modell av iPad, välj den fil du vill ha och klicka konvertera. All verksamhet utanför detta resulterar nästan säkert i ansökan misslyckas.