blu ray till ipad Converter – Tipard Blu-ray till IPAD Ripper 2017

Tipard Blu-ray till IPAD Ripper är en av de mer användbara program i vår granskning av de bästa Blu-ray till IPAD Converter. Den är stabil, lätt att använda och utför snabba omställningar. Men det fanns några allvarliga brister i både ansökan och konverterade filen som hindrade den från att ingå i toppskiktet av vår uppställning.

Sammanfattning

Programmets främsta försäljningsargument är hur enkelt det är att använda. När en Blu-ray-skiva laddas i gränssnittet det kan ta så lite som en enda klick för att starta konverteringen. Det tvekade aldrig eller kraschat, och alla viktiga funktioner, till exempel förhandsgranskningsfönstret, och anpassningsverktyg vi söker var närvarande, lätt att hitta och fungerade smidigt, vilket är mer än vi kan säga för några av de mindre produkter i vår granskning .

Liksom alla de produkter vi granskat, innehåller denna Blu-ray-ripper ett bibliotek med förprogrammerade optimeringsprofiler för en mängd enheter. Vad som gör detta program annorlunda än de andra programmen är att det kan optimera din konvertering för nio olika iPad-modeller. Detta är bredast iPad modellval vi stött på. Profilen Biblioteket har även alternativ för andra än iPad enheter såsom smartphones, spelsystem eller icke-Apple Tablet.

Oavsett vilket program du använder, konvertera Blu-ray-skivor för uppspelning på en iPad är en tidskrävande process. Generellt Tipard Blu-ray till IPAD Ripper tar ungefär en timme och hälften att konvertera en timmes Blu-ray film. Det kanske låter som en hel del, men det är faktiskt en av de snabbaste Blu-ray-omvandlare i vår granskning. I våra tester, var bara en produkt kunna slå den tiden.

En sak som verkligen håller detta program ner är det faktum att det inte kringgå kopierings kryptering som finns på nästan alla kommersiella skivor. Det är en nära visshet att denna funktion lämnades ut eftersom Tipard inte vill köra i bråk med Digital Millennium Copyright Act. Det dock fortfarande drastiskt minskar användbarheten av programvaran.

När vi utvärderade kvaliteten på den återgivna videon, blev vi besvikna att se att slutresultatet var subpar. Videon hade fruktansvärt komprimeringsartefakter, var dåligt pixelated och ljudet var dåligt ur synk.

För en produkt som får så många saker rätt, det är en stor besvikelse att finna att det inte uppfyller våra förväntningar. Det är ett intuitivt program som har en hel del bra funktioner, men det spelar egentligen ingen roll när slutresultatet är undermåliga.