blu ray till iPod omvandlare programvara – Xilisoft Blu-ray to iPod Converter – Top Tens

Slutprodukten på vår lista över de bästa Blu-ray till iPod Converter kommer från Xilisoft, en mjukvaruutvecklare i Japan. Denna iPod-format omvandlare har varje funktion som vi såg i våra recensioner, uppnå en perfekt poäng i denna kategori. Men det är en full uppsättning av programfunktioner inte tillräckligt för att hålla denna produkt ur de nedre delarna av vår jämförelse; det saknar graden av användbarhet som vi såg i andra produkter i den här branschen, det har bara en måttlig nivå av kundsupport och den konverterade videokvalitet testas mycket dåligt i vår granskning. Produkten är värt en andra titt, men om inte för annat än sin enorma uppsättning av funktioner och hög grad av flexibilitet.

Funktioner

Xilisoft utvecklar multimediaprogramvara och har specialiserat sig på video och audio konvertering. Bortom Blu-ray till iPod omvandlare programvara ses här, har de också skapat omvandlare för allt från ringsignaler till YouTube-videor. De har vunnit priser i Japan för kvaliteten på deras multimediaprogram som fortsätter att sälja bra runt om i världen, även om detta Video Converter inte helt lever upp till sitt rykte.

Den lysande höjdpunkt Xilisoft Blu-ray till iPod Converter är dess uppsättning funktioner. Varje funktion är nödvändig för kraftfull och flexibel programvara var närvarande i förpackningen, vilket gör detta en av endast två produkter på vår lineup att göra mål perfekt i kategorin funktioner. Med detta program, kommer du att hitta videoförbättringsverktyg; en fungerande förhandsvisning omvandling; flera videoformat; möjligheten att lägga till undertexter, sammanfoga filer och extrahera ljud; och friheten att konvertera en enda del av videon om du väljer. Vi var mycket imponerad av olika funktioner Xilisoft s Converter erbjuder, även om den saknar kraftigt i andra områden.

Konverteringskvalitet var den mest nedslående delen för Xilisoft, även om omvandlingen fart var respektabel. Vid användning av detta program kommer du att kunna konvertera dina Blu-strålar i någon av olika iPod-kompatibla format på en rimlig hastighet: en och en halv minut av omvandlingstiden för varje två minuter video. Detta kan dock genomsnittliga omvandlingen fart inte kompensera för den mycket dåliga kvaliteten på slutprodukten. Den videofiler att detta program produceras var filmy och vimsig. Varje video omvandlaren producerade var ryckig och mörkt, vilket gör att titta på videon nästan omöjligt. Denna stora nackdelen gjorde en hel del för att placera denna programvara längst ned i vår jämförelse.

Xilisoft Blu-ray till iPod omvandlare läggs ut i en mycket obekant sätt, vilket gör det lite mer förvirrande att fungera. Lokalisera specifika funktioner tar lite tid att vänja sig, eftersom ingenting är märkt på de viktigaste gränssnittet. Det översvämningar också din skärm med information som inte är absolut nödvändigt, liksom hur mycket efterfrågan programmet sätter på datorn och en hel bar nästan obegriplig information längst ner på skärmen. En positiv funktion som vi uppskattat var det automatiska formatet rekommendation. När du väljer ett format för en iPod eller annan video konvertering kommer Xilisoft rekommendera en perfekt format för dig. Om du vill välja en själv, är dock att alternativ också.

Kundsupport alternativ som erbjuds av Xilisoft är ganska grundläggande; e-stöd, ett urval av användarhandledningar och en online avsnittet Vanliga frågor är alla närvarande för din användning bör du behöver dem. Även om dessa alternativ är alla hjälpsamma och – i vissa fall – är nödvändigt, skulle vi vilja se dem lägga till några ytterligare alternativ, som användarforum eller telefonsupport.

Omvandlingen fart och kvalitet

I slutändan, slutar denna Blu-ray till iPod Converter upp längst ned i vår lineup på grund av dess dåliga konverterade videokvalitet och lägre användarvänlighet. Trots sin nära obefläckad uppsättning funktioner, kommer Xilisoft upp kort i vår granskning. Denna programvara är värt att inspektera för sin fantastiska funktioner, men lite annat.

Enkel användning

Hjälp och support

Sammanfattning