bluetooth bilmonteringssats – Jabra FREEWAY Bluetooth Car Kit 2017 – Top Tens

Bluetooth Car kit är handlar om att ge dig tillgång till dina mobila enheter när du är på väg utan att ta fokus från säker körning, och Jabra FREEWAY är en av de bästa för denna uppgift. Den har HD-kvalitet ringer i båda ändarna av en uppmaning till den tydligaste kommunikation, en av de mest högljudda ljudstyrkor och omfattande handsfree-kontroll som gör att du kan hålla kontakten med dina sociala nätverk utan att ens röra telefonen. Av dessa skäl, Jabra FREEWAY tjänar de tio bästa omdömen Silver Award för bästa Bluetooth bilsatsen.

högtalartelefon Prestanda

En av de utmärkande egenskaperna hos Jabra FREEWAY är de tre 7-watts högtalare. De flesta Bluetooth Car högtalartelefon endast har en högtalare. Endast ett fåtal har två högtalare. Med tre högtalare, kan det skära genom de bullrigaste motorvägar och stadsbilder, så att du alltid kan höra din samtalspartner.

Jabra FREEWAY har också HD röstfunktioner i båda ändarna av samtalet. Skillnaden mellan HD röst och standardröstkvalitet är räckhåll för frekvensområdet. Standardröstkvaliteten för de flesta Bluetooth handsfree-enheter har endast ett frekvensomfång på 150 Hz till 3.4kHz. Detta är precis tillräckligt för ett frekvensområde för att producera en översikt över rösten. Med HD röst, expanderar FREEWAY frekvensområdet och nådde så lågt som 50Hz och så högt som 7kHz. Detta gör det möjligt för mer än dubbelt så naturliga frekvenserna för din uppringarens röst för att nå dina öron, vilket resulterar i en klarare röst och bättre kommunikation.

För brusreducering och ekodämpning använder Jabra sitt Noise Blackout-system, ett av de mest effektiva ljuddämpande system tillgängliga. Den kombinerar användningen av två mikrofoner och en inre digital signalprocessor. De två mikrofoner positionerade för att isolera frekvenser din röst från de frekvenser som utgör bakgrundsljud – ljudet av vägen, luftkonditionering, prat dina barn i baksätet och omgivande trafik. Det är mycket bra på att se till att din ringer hör bara din röst.

Detta är en av de bästa Bluetooth bilpaket eftersom det håller ditt fokus på vägen. Handsfree-prestanda är heltäckande med alla Bluetooth-profiler som ger dig mest kontroll. Advanced Audio Distribution Profile låter dig strömma ljud från din telefon, inklusive GPS riktningar. Hands-Free Profile ger dig möjlighet att använda röstkommandon för att utföra funktioner såsom att svara, avvisa och avsluta samtal. Telefonboken Access Profile kan du röst ringa kontakter i telefonen och få vocalized nummerpresentation. Audio / Video Remote Control Profile kan du styra telefonens spellista från enheten.

Jabra har ett års prenumeration på Jabra Assist app med satsen. Denna app gör att du kan skriva textmeddelanden, tweets, statusuppdateringar och e-post med din röst. Den läser också inkommande textmeddelanden, tweets, statusuppdateringar, e-post och annan text till dig. Appen låter dig hålla kontakten med dina online sociala nätverk när du är på resande fot utan att behöva titta på din telefon. Den enda nackdelen med appen är att du måste betala en abonnemangsavgift efter ett år.

Handsfree-prestanda

Batteriet har en taltid på 14 timmar och en standby-tid på 5,7 veckor, vilket är lägre än genomsnittet. Dock är samtalstid ändå tillräckligt bra för en 1050 mil väg resa på en enda laddning, så detta är endast en mindre fel, speciellt om du använder det mer för pendling. Det tar bara tre timmar att ladda, och du kan koppla in den i bilens laddningsporten.

En av batteriets prestanda har det har det bara ett fåtal Bluetooth handsfree-bilpaket aktie är en rörelsesensor som känner av när du får i och ut ur bilen. När du anger din bil, stängs sensorn automatiskt på och par med din telefon så att du inte behöver slösa minuter att få den inrätta varje gång du går till jobbet.

Jabra FREEWAY levereras med ett års garanti. Om du har några frågor eller funderingar, representanter kundsupport är mycket användbara. Det enda fel med stöd är bristen på en chatt-funktionen. Du kan också granska frågor sida eller öppna manualerna för mer detaljerad information.

Med tre 7-watts högtalare, har Jabra FREEWAY en av de mest högljudda utgångarna från alla Bluetooth bilsats. Med sin HD röst ljud och dubbla mikrofon Noise Blackout-system, kan du ta även de mest viktiga samtal i bilen med tillförsikt. Dessutom omfattande handsfree-funktioner kan du hålla ditt fokus på vägen, vilket gör FREEWAY en av de bästa Bluetooth Car kit som finns.

batteri~~POS=TRUNC

Hjälp och support

Sammanfattning