bokföringsprogram – KashFlow, 2017

KashFlow är en strömlinjeformad bokföringsprogram baserat på det brittiska som är intuitivt och enkelt att använda. Denna programvara är idealisk för de brittiska företag, främst på grund av programvara ger momsstöd och eftersom levande stöd är också baserad i UK Du kan dock enkelt ändra den valuta som används i programvaran.

Sammanfattning

Komma igång med KashFlow följer samma process som andra online bokföringsprogram. Allt du behöver för att börja är din personliga och affärsmässiga kontaktuppgifter. Mjukvaran kräver inte att du anger företagsspecifik information i början, men det hjälper om du gör det när du först öppna gränssnitt så att du inte behöver oroa sig för det senare. Även om programvaran givaren är bosatt i Storbritannien, är du inte begränsad till sin valuta. När du anger din personliga information, också väljer man som primär valuta gäller för ditt företag från över 90 alternativ. KashFlow gör att du kan anpassa din instrumentpanel för att visa vad du vill, en trevlig bonus över vad de flesta andra tjänster erbjuder.

Skapa och lägga till kunder till din profil är så enkelt som att ange sin information i instrumentpanelen och spara den. Du kan också ställa in olika alternativ valuta för var och en av dina kunder eller leverantörer, men processen kan bli lite komplicerat. Gränssnittet ger dig inte en droppe ner tillgängliga valutor. Istället måste du aktivera specifika valutor individuellt från inställningsmenyn, som kan få tidskrävande, särskilt om du arbetar med flera olika valutor. Andra små företag bokföringsprogram eliminera ofta detta steg väljer att inkludera en fullständig lista över valutor i en rullgardinsmeny på sidan kunden skapas.

KashFlow fakturerings och uppskattning skapande funktioner är både lätt att använda och heltäckande anpassningsmöjligheter. Spåra och hantera inventering är svårare än andra bokföring programvara i branschen. I stället för att ha en dedikerad flik på instrumentpanelen för inventering, ligger alternativ begravd i inställningarna. Om du vill spåra lager av varor eller tjänster du säljer, måste du aktivera den först. Även efter att ha aktiverat alternativet, kan processen att lägga faktiska lager blir lite komplicerat.

Liksom många andra molnbaserade bokföringsprogram alternativ, KashFlow erbjuder flera olika prissättnings nivåer som var och en har individuella egenskaper. Den lägsta paketet begränsar dig till mängden av fakturor du kan skicka eller transaktioner som du kan utföra. Det begränsar också till en gemensam valuta. Den högsta paketet möjliggör lönefunktioner för dig och dina anställda.

Oavsett det paket du köper, kan du få tillgång till KashFlow supportteam gratis. Om du vill dra nytta av telefonsupport, vara medveten om att KashFlow listar endast brittiska nummer, som kan vara ett problem om du befinner dig utanför det brittiska och inte vill ringa långa avstånd. Men du kan fortfarande nå ut via chatt och e-post var du än är.

KashFlow s bokföringsprogram är en solid val för brittiska-baserade företag, särskilt med momsstöd. Men eftersom det erbjuder flera valutor stöd, behöver du inte vara baserad i UK att dra nytta av programmet. Kom ihåg att det kan vara lite svårare att få stöd från KashFlow, särskilt om du inte är belägna i samma region.