borrade underhållning webbplatser – jag är uttråkad

Kämpa din tristess – Jag är uttråkad kommer att få dig igenom även de mest fruktansvärt långa dagar genom att vara en av de bästa uttråkad? underhållning webbplatser på Internet.

Innehåll

Vid en av de bästa i världens språk timmar passera som minuter som du dyka in i spel, filmklipp, låtar, skämt, frågesporter, horoskop, forum och mer. Dessutom är jag uttråkad är säker. Du behöver inte oroa dig för adware eller spyware. Och kan du navigera denna webbplats på kontoret eller med dina barn. Även de webbplatser som har länkar på denna webbplats “får inte ha sexuellt innehåll.”

Du kan faktiskt göra produktiva saker på denna webbplats som förbereda sig för SAT med en prep frågesport eller ta en snabb geografi lektion. Å andra sidan finns det några utmärkta tid slösaktiga. Du kan skriva ut och bygga pappers robotar, spela flash-spel som du tillbringar timmar med att försöka vinna och en av våra personliga favoriter, “Fråga en Ninja.” Han verkar ha svar på alla livets svåra frågor, inte riktigt, men han är underhållande.

Du hittar också roligt, idrottsrelaterade och extrema videor och bilder, nyheter, kontors humor, upptåg och så mycket mer vi inte kan lista allt. Du måste kolla upp det själv. Jag är uttråkad databas roligt fortsätter att växa som de ständigt lägga till nytt innehåll.

Även om vi kom över en länk som inte fungerade, alla spel och filmer laddas snabbt och bilder och ljud är tydliga. För små online-spel, grafiken är utmärkt och de är lätta att spela. Denna webbplats drar fördel av spel från andra bra webbplatser, som MiniClip.

Nyhetsartiklar, lustiga litteratur och frågesporter också laddas snabbt, är lätta att läsa och viktigast av allt, underhållande. Du kan också läsa användarrecensioner så att du kan få andra besökares åsikter om kvaliteten innan du spelar ett spel eller titta på en video.

Kvalitet

Jag är uttråkad är indelad i kategorier som senast, spel, roligt, sport, resor och mer så att du kan enkelt navigera på webbplatsen och hitta den tristess blaster du vill. Det finns också ett användarvänligt searchbox så att du kan söka i materialet genom nyckelord. Det var enkelt för oss att återvända till platsen och hitta en av våra favoritspel använder sökfältet.

En sak som skulle lägga till en redan väl utformad webbplats är kategorier för spelen. Som det är, kan du inte bläddra bara kortspel eller actionspel.

Detta är en webbplats som du kan dela på kontoret och är fri från sexuellt innehåll. Men som med Internet i allmänhet, vi skulle inte vända barnen förlorar på denna sida. I är uttråkad Policyn anger att de inte kommer att visa länkar till webbplatser som innehåller sexuellt innehåll och reklam på plats vid tidpunkten för denna översyn var smakfulla.

Vi kom över en video som tydligt märktes “varning vuxna språket.” Det hade några mild vuxna språk jämförbar med en PG-13 film.

Vi möter inte någon spyware eller adware på jag är uttråkad.

Visitor hjälp är ett område som möjligen skulle kunna förbättras. Även besökare till nöjen inte kräver mycket hjälp, är det trevligt att veta att du kan kontakta webmaster eller företag som publicerar webbplatsen. I am Bored, hittar du en omfattande sida FAQ som besvarar dina frågor och du kan kontakta webbplatsens skapare genom ett webbformulär.

Organisation

Det skulle vara trevligt att se en hjälpforum eller telefonsupport; om telefonsupport är ovanligt bland nöjen.

Jag är uttråkad kan utdöda orden “jag är uttråkad.” Lägg till detta en till din “favoriter” lista och du har tillräckligt spel, videor, nyheter, konst och litteratur material, sportinformation och andra engagerande saker för att bekämpa din tristess i åratal. Kolla in våra tre top picks också.

Arbetsplats / barnvänliga

Spyware / Adware Safe

Visitor Hjälp

Sammanfattning