borrade underhållning webbplatser – Stupid Videos

Stupidvideos.com är en av de mest populära och största databaser av videoklipp på nätet. Du kan se allt från galna upptåg på din favorit TV-reklam. Du kan tillbringa timmar surfa och titta på klippsamling på denna uttråkad? underhållning webbplats.

Innehåll

Som några av de andra videosajter, kommer du inte hitta spel eller andra former av underhållning, bara en rad filmer.

Denna webbplats har humoristiskt, sport, häpnadsväckande och extrema videoklipp. Det har också vissa flash-animationer. Webbplatsen har både användare lämnade innehåll och professionellt gjort klipp och reklam.

StupidVideos.com saknas spel, skämt, bilder och horoskop.

Alla videos tittade var tydliga och lätta att se. Det finns en viss buffert tid men bara några sekunder för varje video.

Du kan söka efter videoklipp efter kategori. Kategorierna inkluderar Just Plain Stupid, jippon, Sport, Djur, reklam, Song & Dance och avvisar.

Kvalitet

Det finns också ett användarvänligt searchbox där du kan söka i biblioteket av video med nyckelord. Det tog upp 27 videor relaterade till sökordet “snowboard.”

Vi möter inte något diskriminerande innehåll eller sexuella bilder på webbplatsen. Det finns några videos med vulgärt språk, våld och rå humor även om de är få. Denna webbplats skulle vara OK för de flesta arbetsmiljöer. Vi rekommenderar inte att barn att surfa på webbplatsen utan tillsyn.

Vårt antispionprogram inte upptäcka någon spyware eller adware på platsen eller i inom video.

StupidVideos.com har ett hjälpavsnitt med FAQ. Här hittar du svar på många vanliga frågor. Du kan kontakta kundtjänst via e-post.

StupidVideos.com har massor av videoklipp. Detta är en för att lägga till i listan Favoriter och bläddra när du har lite tid över. Du är säker på att se några fantastiska stunts och har några skratt.

Organisation

Arbetsplats / barnvänliga

Spyware / Adware Safe

Visitor Hjälp

Sammanfattning