bridge kameror – Sony Cybershot HX200V 2017

Sony Cyber-shot HX200V är en av de bästa bro kameror både på och under ytan. Kameran har en 18-megapixel sensor och bildprocessor, och med den förbättrade stabilisering, filmer och bilder komma ut tydligare än någonsin. Den Klarbildszoom utökar zoomomfånget till 60x utan att förlora bildkvalitet. Kameran fungerar perfekt för att ta bilder eller spela in video med hög actionsekvenser eftersom alla filmer är 1080p. Och med en handfull extra funktioner, HX200V tjänar behändigt våra Top Ten Gold Award.

Bildkvalitet

Det första du kommer att uppskatta om denna kamera är utmärkt foto och videokvalitet. Denna kamera, och alla bro kameror, kommer inte att matcha en DSLR-kamera för kvalitet, men HX200V är ett stort steg upp från en kompaktkamera. Om du funderar på att göra stora utskrifter av dina bilder, kommer du inte ha några problem med den här enheten om du justerar inställningarna därefter.

Denna kamera kan du justera saker som ISO, slutartid och exponering. Sony Cyber-shot har en ISO-område av 100 till 12.800, vilket är en av de största sortiment på marknaden. Detta område gör kameran ett fasta val om du gillar skytte stjärnhimmel och vill skapa din egen tid förfaller. Kameran har också en brännvidd på 29 mm till 870 mm. Det är långt över genomsnittet för andra kameror vi tittat på och kommer i mycket användbar för många typer av fotografi. Du kan få en vidvinkel skott av din omgivning, eller så kan du använda kameralinsen som ett makroobjektiv och få närbilder av blommor, insekter eller djur.

Sony Cyber-shot fungerar också bra när du spelar in video; det är det bästa i sin klass, i själva verket. Det finns några inställningar video att välja mellan, såsom 1920 x 1080, 1440 x 1080 och 640 x 480. Kameran har en maximal HD inställning av 1080p och skjuter upp till 60 bilder per sekund. Vi älskar att en kamera som denna skjuter upp till 60 bildrutor per sekund, eftersom det tillåter dig att få jämnare video om du fotograferar snabba sekvenser som ett idrottsevenemang. Den HX200V kan du också skjuta på 24 och 30 fps också.

Sony Cyber-shot har gott om verktyg som hjälper dig att fånga den bästa bilden. Det finns en panorering funktion som låter dig hålla ned knappen och när du panorerar över motivet fångar allt som film och skapar ett professionellt utseende panorama. Kameran tar också 3D panoramabilder samt 3D enstaka skott. Suddig bakgrund är en annan teknik inuti Cyber-shot. Denna funktion tar motivet och gör det i fokus för din bild genom att sudda ut den omgivande miljön. Detta hjälper dig hoppa över ett steg utan att behöva ladda upp ett fotoredigeringsprogram.

Det finns andra efterredigeringsalternativ som finns tillgängliga på den här kameran. Du kan redigera färg, toner och kontrast alla dina bilder. Ett histogram hjälper att justera ljusstyrkan och Leksakskameraeffekt simulerar en tilt-shift-objektiv. Denna effekt ger dina bilder en miniatyr, leksak-liknande effekt. Det finns också en HDR effekt du kan använda på dina bilder.

Funktioner

Burst mode kan du fånga hela högupplösta bilder upp till 10 bilder per sekund för 10 bilder. Det finns en väntetid medan kameran sparar alla dessa bilder, och när fokus och exponering ställs in på det första skottet, alla andra bilder delar samma inställningar.

Denna bro kamera hus många av samma kontroller du hittar på DSLR-kameror. Det finns en zoomreglaget runt objektivet, som du kan använda för att fokusera också. Den anpassade knappen bakom avtryckaren är användbar för låst exponering, vitbalans och även mätning. Den elektroniska sökaren är liten men användbar i ljusa förhållanden. Det 3-tums LCD-skärm fälls ut så att du kan titta på det från många positioner. Skärmen är tillräckligt stor för att justera inställningarna och även redigera bilder efter fotografering.

Kameran sitter på drygt 20 uns så det är inte alltför tung, men det är definitivt större än point-and-shoot kameror som passar rätt i fickan. Detta är något du kommer att märka med någon bro kamera.

Kameran har inget internt minne, men det finns ingen gräns för storleken på minneskort. Batteriet är tillräckligt kraftfull för att ge dig över 450 skott om du använder LCD-skärmen, eller 490 om du bara använder sökaren.

Sony erbjuder chatt, e-post och telefon supportalternativ. I vägen för enheten hjälp finns flera videor och handledning på webbplatsen. Du kan ladda ner manualer från Sony lika bra eller bege dig till kameran diskussionsforum och se vad proffsen säger. Det finns inga delar avsedda för fotografering tips och trick, Men mängden människor på forum gör det lätt att hitta nästan allt du behöver.

Cyber-shot HX200V är en perfekt svar om du vill ha en high-end prestanda kamera, en lång, kraftfull kompakt lins och möjligheten att ändra alla inställningar mellan manuell och automatisk. Det finns gott om efterredigeringsalternativ du kan göra direkt från kameran så att du kan skräddarsy dina resultat. Du hittar också ett panorama läge samt en burst mode som låter dig skapa fantastiska time-lapse fotografering. Det spelar ingen roll om du är erfaren eller ny fotografering, hittar du denna kamera passar alla dina behov.

Design

Hjälp och support

Sammanfattning