budget dammsugare – Hoover Tempo, 2017

Hoover Tempo WidePath Bagged Upright är en budget vakuum som kommer med ett brett utbud av tillbehör, en kraftfull motor och en borstvals som fungerar djupt in mattan för att frigöra inbäddade smuts och djurhår. Chefen för vakuum är en bred 15-inches, vilket innebär att du kan täcka en hel del mer yta på kortare tid. Dess sug, praktiska funktioner, och unik design gör den till en av de bästa budget dammsuger vi testade och som sådan, Hoover Tempo WidePath tjänar våra Top Ten omdömen Silver Award.

dammsugning Prestanda

För vår översyn av budget dammsugare, testade vi hur väl var och en av de luckor på vår lineup utförs på olika ytor. Vi beströdda en mängd olika material, inklusive mjöl och kattsand, såväl som sällskapsdjur hår, som vi inbäddad i tjock matta. I varje test, denna billiga vakuum utvecklades väl. Tempo WidePath var en av de bästa dammsugare för upptagning av djurhår. 12-amp motor var mäktig, och de roterande borstarna i huvudet släpps djurhår och ilska lätt med färre passager. Detta vakuum är den största i vår lineup och har det bredaste huvud, vilket gör det till ett bra val om du har större rum att rengöra.

En bra funktion Hoover Tempo WidePath har är fem olika höjd-justeringsnivåerna. Huvudet justerar för låg lugg mattor, tjockare mattor och platta, hårda ytor. Detta gör dammsugning mycket effektivare, särskilt om ditt hem har mattor och kakel, laminat eller linoleum.

En nackdel med denna budget vakuum är att det inte har en borstvalsen knapp som gör att du kan engagera eller frigöra borstvalsen. Medan den högre inställningen hjälper till att lyfta bort skräp från linoleum eller kakel, får borstvalsen i vägen.

Detta är det bästa budget vakuum för rengöring och underhåll. Det är en säckar modell, vilket innebär att du inte behöver tömma en dammkoppen. När påsen är full, kan du helt enkelt lossa den, kasta bort det, och bifoga en ny påse. Detta vakuum kommer med rinsable filter. Naturligtvis nackdelen med någon säckar modell är den extra kostnad som kommer med att behöva köpa påsar så länge du äger maskinen. Även om detta vakuum är lätt att rengöra, kan det kosta dig mer i det långa loppet.

Detta är den mest lättmanövrerad upprätt vi testade i kategorin. Huvudet glider bra på stora bakhjulen och inte kräver en hel del extra fram och tillbaka för att flytta runt möbler. Det är tungt, men så är det inte så lätt som andra modeller på vår lineup att bära upp och ner för trappor. Dess bredare och skrymmande kropp också göra det mindre lagringsbara än mer kompakta modeller.

Bekvämlighet och design

Vår största oro med detta vakuum är dess ljudnivå. Hoover WidePath har en kraftfull motor, och du kan höra det. Vi mätte vakuum vid ett högt 93 decibel, vilket var den högsta nivån vi testade. Vi skulle inte rekommendera att använda detta vakuum under en längre tid utan att bära någon form av hörselskydd.

Hoover WidePath erbjuder en rad extra verktyg som alla passar snyggt på kroppen av vakuum. Eftersom dessa tillbehör förvaras ombord, spenderar du mindre tid på att söka efter rätt redskap. Detta vakuum kommer med två extra förlängningstrollstavar som passar ihop på den löstagbara slangen, vilket ger dig en expansiv 8 fot räckhåll. Detta gör det lättare för att nå högt i tak, trånga utrymmen och under möbler. Det finns också en skreva och stoppning verktyg samt en damning borste, som gör det möjligt att rengöra trånga skrymslen, höga hyllor eller känsliga gardiner.

Hoover har en anständig utbud av supportalternativ på nätet. Du hittar instruktionsvideos, vanliga frågor och en produktmanual. Du kan nå kundtjänst via telefon, e-post eller chatt på vardagar. Hoover erbjuder en standard ett års garanti på reservdelar och service. Om du stöter på några problem med vakuum, kan du använda ett servicecenter för att hitta en verkstad i ditt område.

Hoover Tempo WidePath är en mångsidig vakuum med flera olika ombord verktyg, ett brett rengöringsbredd och en kraftfull 12-amp motor. Den hanterar en mängd olika jobb runt ett hem med olika ytor och rör sig bra trots sin skrymmande storlek. Det är svårare att lagra och, på grund av sin makt, är ganska högt. Totalt sett är detta en bra, prisvärd vakuum för husägare på en budget.

Design Extra

Hjälp och support

Sammanfattning