Business Online backup-tjänster – Crashplan Business Online Backup 2017 – Top Tens

En av de mest omfattande småföretag backup-lösningar tillgängliga, levererar Crashplan Pro obegränsad lagring i molnet, obegränsad filversionen restaurering och förstklassig säkerhet. Av dessa skäl, liksom för sin robusta utbud av funktioner för säkerhetskopiering, har vi heter det vinnaren av vår Top Ten omdömen om Silver Award i affärs moln lagring. Om du är på marknaden för en betrodd tjänst kan hålla dina affärsdata säkra från förlust, ta en närmare titt på vad Crashplan Pro har att erbjuda.

Lagringskapacitet

Crashplan Pro ger obegränsad backup utan begränsningar filtyper. Hantering av ditt konto görs enkelt via en förenklad fakturering struktur som debiterar dig en fast avgift för varje dator som du behöver säkerhetskopieras. Den enda gången dina kostnader kommer att öka är när du lägger till en bärbar eller stationär till mixen. Dessutom är backup inte begränsat till de filer som lagras på din dator. Du kan också säkerhetskopiera data som du har lagrat på externa hårddiskar. Crashplan Pro fungerar genom att ständigt matcha upp vad som finns i molnet till de filer du har lagrat på datorn eller anslutna enheter, så det är bäst att säkerhetskopiera externa enheter som du inte kommer att frånskiljande. För ökad säkerhet och trygghet, kan du också välja att säkerhetskopiera filer till en lokal extern hårddisk förutom att backa upp dem till molnet.

En av de viktigaste överklaganden av Crashplan Pro att dess säkerhetskopiering körs kontinuerligt och diskret i bakgrunden, vilket frigör dig om behovet av att övervaka utvecklingen. Med detta i åtanke, kan du förvänta dig att tjänsten ska erbjuda en något begränsad kontroll plattform, men Crashplan Pro skrivbordsprogram är bland de mest användarvänliga och intuitiva tillgängliga. Från instrumentpanelen, kan du utföra ett antal funktioner, inklusive återställa raderade filer, få tillgång till tidigare versioner av filer, ange behörigheter och ge tillgång till användare manuellt pausa och återuppta backup, schemaläggning säkerhetskopieringsuppgifter och exklusive eller inklusive vissa mappar och filtyper. Du kan också visa status för säkerhetskopiering i realtid. Tillgång till admin instrumentpanelen är inte nödvändigt att utföra dessa uppgifter. Crashplan Pro har en online-administrationskonsol som ger dig möjlighet att logga in på kontrollpanelen via en webbläsare.

Tillgång till ditt företag filer från avlägsna platser möjliggörs genom Crashplan Pro app, som finns på iOS, Android och Windows Phone plattformar. Även om appen inte underlättar mobiltelefon synkronisering eller strömmande media filåtkomst, gör det möjligt för dig att komma åt och ladda ner filer från din molnlagringsutrymme direkt till din mobila enhet. När du har hämtat, kan filer skickas till mottagare som bilagor. Även om du kan ha möjlighet att ändra filer som du har hämtat (så länge du har en app på enheten som stöder filtypen) alla ändringar som görs till dessa filer kommer inte att återspeglas i andra anslutna enheter. Den Crashplan mobilappen också inte tillåter dig att använda administrativa kontroller.

Förmågan att hålla dina affärsdata utom räckhåll för nyfikna händer är av största vikt. Äventyras informationen kan sätta både dig och ditt företag i riskzonen för bedrägeri. För detta ändamål, är det inte bara viktigt att säkerställa tillräcklig säkerhet finns inom infrastrukturen i datacentret där informationen lagras, men också under uppladdningen, när det är mest utsatta. Av denna anledning Crashplan Pro kombinerar 448-bitars Blowfish kryptering med 128-bitars AES-kryptering för att knappen upp säkerheten i båda ändarna av transaktionen. Redan innan filerna överförs, Crashplan krypterar dem. När de överförs till datacentret, kontinuerlig övervakning för virusattacker håller din information inlåst säkert.

Även med den mest intuitiva av plattformar, blir det nödvändigt ibland att nå ut för att få hjälp. Oavsett om du behöver hjälp administrerande användarbehörigheter eller har upplevt en katastrofal förlust av data, det finns flera vägar för att få den tekniska support du behöver: e-post, chatt och telefonsupport. Om live support inte är tillgänglig, kan du också hitta information i Crashplan: s frågor och online-kunskapsbas – även om informationen kan vara svårt att hitta ibland.

funktioner för säkerhetskopiering

För att underlätta användning och obegränsad lagringskapacitet, rankas Crashplan Pro hög bland de bästa online backup-tjänster för företag. Dess starka säkerhetsåtgärder och mångsidig verktyg gör det en backuplösning som skulle kunna vara en perfekt passform för dina affärsdata lagringsbehov.

Fjärranslutning

Säkerhet

Hjälp och support

Sammanfattning