business to business programvara – ThriveHive, 2017

ThriveHive erbjuder automatiserad och guidade marknadsföring med funktioner, inklusive automatiserade marknadsföringsrapporter, en utbildningsplattform, bly spårning och webbplatsanalys. Men avsaknaden av flera tjänster och webbdesign ingår i startavgiften gör ThriveHive business-to-business programvara en perfekt passform för små företag som vill expandera till webben.

Skalbara planer kan du välja en ThriveHive B2B programvara alternativ som fungerar för din verksamhet och inkomster. Den grundläggande alternativet kan du ställa in en marknadsföring optimerad webbplats, inklusive din egen domän med blogging, SEO, webbanalys, ring för att handlingsalternativ, spårning telefon och ett antal olika layouter för att skapa anpassade webbplatser.

Den andra planen erbjuder en marknadsföring plattform som integrerar alternativ webbplats med en Contact Manager för upp till 500 kontakter för e-postmarknadsföring samt sociala medier schemaläggning och spårning. Du kan även spåra upp till tre telefonlinjer på en gång i stället för bara en. Detta gör det möjligt att spåra inkommande samtal från e-post, hemsida och nyhetsbrev marknadsföring, så att du kan se var dina leder kommer ifrån. E-posthantering kan du spåra kontakter, skicka e-post till kontaktgrupper, skicka ut nyhetsbrev och spår leads och klick som genereras från varje e-post.

Webbplatsanalys inkluderar cookies, som spårar återbesök till din webbplats för tre veckor, eller tills besökaren rensar sin webbläsare. B2B programmet kan du också att integrera SEO taktik i dina webbsidor och sedan spåra klick och samtal som genereras från dessa sidor. Men det inte har klicka för att ringa eller bly till försäljning spårning. Marknadsföring coach alternativ kan du få leva en-mot-en coaching inom olika sektorer för din marknad, din konsument demografiska och företag typ, i områden som du kämpar med. Du kan också välja att lägga lyckades reklam för ditt företag-till-affärssystem, som lägger på en certifierad annons expert för att hjälpa dig med att hantera PPC annonser på webben. Den här funktionen är bättre för medelstora företag med en betydande budget för marknadsföring.

Även användbar för små företag och startups som vill förbättra eller skapa sin närvaro på webben, inte ThriveHive B2B-programvaran inte har tillräckligt med funktioner eller förmågan att göra det en lämplig passform för stora företag. I stället, det fungerar bra för att få din webbplats från marken, förbättra dina kunskaper och genomförande av marknadsföring, och med hjälp av e-post och sociala medier för att generera försäljning.