Business VoIP – en-VoIP 2017

1-VoIP av VoIPYourLife är en värd PBX nätverkssystem som tillhandahåller VoIP-tjänster. Det erbjuder pålitlig service och en mängd funktioner anpassade för företag, såsom samtal kö.

Sammanfattning

Denna verksamhet VoIP leverantör har fyra värd PBX planerar att välja mellan. Den stora skillnaden mellan de tre första planerna är antalet utgående minuter du får, men det finns andra, mindre skillnader, såsom funktioner som endast är tillgängliga med högre nivåer planer. Dessa planer kommer med en förlängning, men du kan få extra tillägg ut på planen till en reducerad. Det totala minuter förblir densamma. Så till exempel, om du får den grundläggande planen med ytterligare tre förlängningar, du fortfarande bara har 3000 utgående minuter att dela bland alla fyra telefonlinjer.

1-VoIP erbjuder också en obegränsad förlängning plan. Detta kostar mer per förlängning, men erbjuder alla funktioner i dess övre planen plus obegränsad utgående minuter. Trots planen titel, är det tillåtna antalet minuter baserat på det normala stället för hög trafik yrkesmässig användning. Därför är det inte en tjänst för teletjänstcentraler, till exempel.

En värd PBX system från en-VoIP levereras med en automatisk telefonist, individuell röstbrevlåda, pausmusik, en Stör ej alternativ och mer. Många VoIP tjänster endast ge grundläggande samtalsköer; Men, en-VoIP har ett automatiskt samtals kö i vissa planer som ger ett jämnt flöde av samtal mellan alla som är tillgängliga. Du kan också ställa in en Sök-Me / follow-me regel som kommer att tala om för systemet hur man hanterar dina samtal så att du kan svara i telefonen om du är vid skrivbordet eller på resande fot. Förutom alla de funktioner som följer med Basic och Pro planer, Elite och obegränsad planer har ett samtal kö, konferenssamtal service, utgående webb fax, ytterligare förlängningar och mer.

1-VoIP inte integrera med Outlook. Om en-VoIP värd din tjänst, kan du begära statistik för dina inkommande och utgående samtal. Men om du använder din egen PBX utrustning, företaget kommer inte att lämna denna information eftersom du kan samla det på egen hand.

Denna verksamhet VoIP provider har tre server platser i olika länder och en helt redundant nätverk. 1-VoIP har också ett servicenivåavtal som anger det kommer säkert att ge Internet-telefon 99 procent av tiden.

Om du behöver kontakta en-VoIP kund eller teknisk support, kan du hitta en e-post och telefonnummer på bolagets hemsida. Men denna verksamhet VoIP service provider inte har en kunskapsbas eller hur till artiklar på sin webbplats, och forumet fungerar inte längre.

Denna tillförlitliga, pålitlig VoIP leverantör erbjuder en omfattande funktion bas och serviceplaner, men det kostar mer än de flesta av de företag VoIP-tjänster vi granskat. Nätverket är tillförlitlig och helt redundant, så att du kan vara säker på att du alltid kommer att ha god service när du behöver det.