call center-tjänster – OnBrand24 2017

OnBrand24 presenterar en tilltalande meny med alternativ för medelstora företag. Bland annat framhåller detta call center tjänsten kvaliteten på sina företrädare. Nästan 70 procent av de anställda har minst en tvåårig examen, och agenter har i genomsnitt fem års praktik på ett samtal center.OnBrand24 har agenter som kan sakkunnigt fält klient telefonsamtal och ger en tillfredsställande kundupplevelse. Företaget erbjuder fortlöpande utbildningsprogram, och dess agenter kan taktfullt hantera missnöjda kunder och erkänna affärsmöjligheter.

Sammanfattning

OnBrand24 kräver en hög minimiavgift varje månad, så tjänsten är mest användbart om du har en större samtalsvolym. Annars kommer varje minut kostar mer pengar än vad som är vanligt i denna bransch så att du uppfyller fakturabeloppet krävs. Även om detta är inte en nackdel för större företag med högre volymer samtals kan det vara avskräckande för mindre företag.

Vi krävde att företag som använder OnBrand24 som ett call center service och utvärderat de tjänster som vi fått från agenter som svarade telefonerna. Vi hade att navigera genom ett automatiserat svarssystem och var på is i ungefär en minut innan vi talade med en agent, men kvaliteten på tjänsten som vi fått från agenter vi talade med var hög. Agenterna var artig, kunniga och lätt kunna svara på våra frågor.

OnBrand24 kan ta dina affärssamtal, fungerar som en receptionist, som möten och hantera kreditkortstransaktioner med sin inkommande call center service. Dess agenter kan också behandla order för dina kunder i både inkommande och utgående situationer. Företaget erbjuder automatiserade tjänster som röstbrevlåda, för företag som behöver denna typ av hjälp.

Den call center är baserat i USA och dess anställda har engelsktalande anställda med neutrala accenter som lätt kan förstås av andra engelsktalande. Dessutom sysselsätter företaget individer som är flytande spanska och franska. Det avtal även med ett externt företag som erbjuder översättningstjänster i ytterligare språk, så någon ringer, oavsett vilket språk han eller hon talar, kommer att få omedelbar uppmärksamhet.

OnBrand24 erbjuder två typer av inkommande serviceplaner: en dedikerad agent plan och en delad agent planen. Den särskilda inkommande serviceplan delar ett team för att ditt företag uteslutande. Dessa medel är utbildade för att arbeta med dina medarbetare och förstå ditt varumärke. Även om de betalas av OnBrand24, de fungerar som de anställda. Men eftersom denna plan är ganska dyra, de flesta medelstora företag väljer den delade inkommande serviceplan. I denna plan, du bara betalar för den tjänst du använder, så om du får några samtal, behöver du inte betala för dödtid. Tyvärr, eftersom det delas, agenter är ansvariga för många företag, och du inte fördelarna med en dedikerad samtals lag.

OnBrand24 kan också hjälpa ditt företag genom att få kunder. Utgående medel kan utföra undersökningar för att ge information om befintliga eller potentiella kunder. Callcentret erbjuder också en kund vinna tillbaka insats som syftar till att återuppliva intresse för dina produkter eller tjänster med tidigare kunder som har, av någon anledning, slutade beställningar eller köpa varor.

Till skillnad från vissa callcenterföretag, kommer OnBrand24 också ta arbetet med cold calling och lead generation, som kan frigöra dina säljare för andra typer av arbete som ofta kräver deras uppmärksamhet, personlig touch och kanske till och med ansikte mot ansikte interaktion att föra en försäljning till fullbordan. Denna utgående call center kan avslöja potentiella marknader eller mina befintliga för att växa ditt företag.

Om du stöter på frågor om sin tjänst, kan du få hjälp från OnBrand24 helst via telefon eller chatt. Du kan också få hjälp via e-post och fax om du behöver det.

OnBrand24 är ett bra val för mitten till stora och medelstora företag som behöver hjälp fielding inkommande samtal eller göra utgående samtal. Även om det har en hög lägsta månadsbelopp ditt företag har att spendera, OnBrand24 erbjuder några stora fördelar, däribland en flerspråkig medel, stora alternativ kundtjänster och starka utgående samtalslösningar.