camping lanternor – Nebo Tools, 2017

Nebo Tools 5959 Eco Lantern har fyra sätt att ladda när du går camping, segling eller RV-ing eller har ett strömavbrott hemma. LED camping ljus med tillsats av reflektorer öka belysningseffekten, och den har slag och vattentäta funktioner och robust konstruktion för lång användning.

Denna utomhus camping lykta är 14 x 14 x 5,75 inches och använder en 6-volts batteri som du kan ladda. 24 lysdioder som driva denna lykta släcka 157 lumen, vilket är tillräckligt för att tända ett rum eller campingplats. Den körs i cirka sex timmar och sänder ut ljus i ett område på cirka 24 fot, som omfattar ett stort rum eller hela campingplats. En lysdiod på baksidan av lyktan är grön när lyktan har en full laddning och lyser rött när laddningen är låg.

Två sladdar för uppladdningen kommit med lyktan: en 120-volts kabel som ansluts till väggen och en 12-volts sladd som du kan använda i bilen. Det kan fungera som en sol camping lykta tack vare solpanelen på locket. Den fjärde sätt att ladda det är en handvev på botten av lyktan.

Campingen lykta levereras med ett bärhandtag med en krok som fälls ut från toppen för att hänga. Dock är krok små, och det kan vara svårt att hitta en tillräckligt liten gren som också stöder lyktan vikt av 3,67 pounds.

En knapp i fronten kan du slår på LED camping ljus, men det har inte en dimmer eller kan du justera inställningen, som kan hindra dig från att hänga lyktan i tältet medan camping. Dock är lyktan fortfarande mångsidig, med tillsats av reflektorer för att öka ljuset den avger och dess flera alternativ laddnings.

De NEBO Verktyg 5959 Eco Lykta använder 24 lysdioder och reflektorer för att ge ljus för ett stort område, använder ett laddningsbart batteri och har flera uppladdningsalternativ. Trots sin vikt på 3,67 pounds, vilket är en faktor när du tar det camping eller backpacking, denna batteridriven lykta erbjuder också hållbarhet och förmågan att ta ut i totalt mörker med veven.