campingkök – Cook-Air, 2017

Cook-Air bords Grill når höga temperaturer snabbt. Det kräver lite utrymme för lagring, och du kan ta med dig vart du spendera tid utomhus. Detta vedeld stormkök kräver inte en gasanslutning, men det saknar också många avancerade funktioner. Trots detta och dess storlek, packar denna bärbara spis tillräckligt med kraft för att göra middag för hela familjen.

Även om detta stormkök är bara 17 inches tall, ger det en expansiv hällen. Grillen ger dig ca 153 kvadrat inches av grillen för att laga mat. En fläkt blåser varm luft genom hela behållaren. En okomplicerad del av campingutrustning, kräver denna grill minimal inställning innan tillagning. När du lägger trä till basen, kan spisen börja värma nästan omedelbart.

Denna stormkök behöver inte en propantank eller gas hookup att fungera. Den använder trä skivor för att värma upp grillen. Till skillnad från en brand grop, Cook-Air camping spis krafter luft genom kaminen med specialiserade fans som stoke branden snabbt. Detta genererar höga temperaturer inuti ugnen i några minuter, så att du kan börja laga din mat direkt. Enheten har också en enkel lock som skyddar maten (och lågorna) från exponering för vinden.

Även om detta läger spis saknar brännare eller en justerbar låga, kommer det med några grundläggande kontroller. Basen i enheten använder batterier för att driva fläkten, och du kan vrida på och av enheten med en enkel digital display. Om du vill använda denna camping spis med en generator eller bilbatteri, kan du använda den medföljande adaptrar för eluttag. Den kompakta storleken på trä skivorna och tillgången på batteri gör denna enhet en mångsidig val för alla typer av utomhus situationer.

En unik design håller elden från träet värms basen av denna stormkök, vilket innebär att du kan vila enheten på ett picknickbord utan att skada något. Denna bärbara campingkök är också lätt, väger endast 17 pounds. När det svalnar, kan du plocka upp och flytta den vart du vill.

Cook-Air bords Grill inte komma med justerbara brännare, men den använder en specialiserad design för att generera värme snabbt. De interna fläktar och alltid-cool bas gör denna enhet ett bärkraftigt alternativ för bara om någon form av camping.