campingkök – Etekcity, 2017

Den Etekcity vindtät stormkök fungerar som en enda brännare matlagning lösning. Dess kompakta storlek tar upp mycket litet utrymme när den lagras, och det fäster vid små propan kanistrar för bränsle. Denna bärbara campingkök har inte många avancerade funktioner, men det kommer med en justerbar brännare. Denna enhet bör ge en lämplig lösning för dem som vill ha den mest grundläggande matlagning utomhus lösning för att värma sina grytor och kastruller.

De Etekcity bärbara campingkök mäter 8 x 12 inches när den är klar att fungera. Det är ännu mer kompakt när du viker upp, så att du kan släppa den i ryggsäcken innan vandringar eller bär den för hand från bilen till din campingplats. Hela enheten väger mindre än två pounds, så du kan även ta med den på cykelturer utan att överbelasta din ride.

Denna lilla gasspis använder butan kanistrar för bränsle, som du köper separat. En liten ingångsventilen på sidan av spisen fäster vid den inkluderade slangen, och en elektrisk startmotor sparar tid när man vill att tända enhet. Denna propan stormkök upprätthåller en flamma så länge som 4,5 timmar på sin lägsta värmenivån, men det kan förbruka bränsle dubbelt så snabbt när de används vid högre hastigheter.

Även om enheten inte kommer med någon grill eller hällen egen, har det några grundläggande stöd som kan stödja vikten av dina kastruller och stekpannor. När du använder din egen kokkärl arbetar kökets precis som en gasdriven intervall. Du kan sätta en enda pott på brännaren när du vill förbereda konserver eller andra enkla rätter. Denna camping spis kan inte vara den mest effektiva lösningen för större måltider eftersom den inte har en tillräckligt stor matlagning område för att rymma betydande kastruller eller stekpannor.

Även om dess begränsade storlek kan inte vara perfekt för dem som vill tjäna större familjer, ger detta stormkök en enkel lösning för enstaka portioner. Flamman från brännaren förlitar sig på en justerbar slang som styr den mängd bränsle som går genom systemet. Detta förändrar nivån av lågan från låg till hög, och det kan öka matlagning hastighet när det behövs. Detta stormkök kommer också med grundläggande vindskydd. Den har inget lock, men de vikbara sidor av enheten kommer upp för att skydda lågan från vind och regn.

Den Etekcity vindtät stormkök ger inte tillräckligt matlagning utrymme för att förbereda stora mängder mat, men den kompakta storleken förenklar portabilitet, särskilt om utrymme och vikt är ett bekymmer. Det går snabbt att ställa upp eller riva ner, och enhetens justerbar låga tillför en viss nivå av kontroll till uppvärmningen. Denna camping spis fungerar som en grundläggande lösning för dem som vill resa ljus.