Caribbean Cruise – Cruise Only

Det ser ut som CruiseOnly.com inte bara kryssningar längre. Denna webbplats har gjort några större uppgraderingar till de funktioner som de erbjuder, inklusive stödtjänster, såsom flyg, utflykter och hotell. Denna webbplats har gjort stora framsteg i loppet för att fånga konkurrens. Med nya funktioner, smidig bokningstjänst, omfattande sökmöjligheter och effektiv kundservice, kommer du inte bli besviken med vad du hittar.

Sammanfattning

Förenklad och välorganiserad, denna webbplats erbjuder en uppsjö av information från bra erbjudanden till en mängd olika sökalternativ rätt på hemsidan. Kryssningar bara är ett bra ställe att leta efter användarvänlighet.

CruiseOnly.com har massor av funktioner, inklusive pris matching en standard bland top notch resesajter-erbjudanden på kryssningar, information som är användbar för din planering inklusive cruising artiklar, hamnar samtalsbeskrivningar och utflykt information. De erbjuder också tema kryssningar för singlar, familjer, homofile och lesbiska, lyx och många alternativ för speciella tillfällen som bröllop, bröllopsresor, affärs och religiösa gruppupplevelser. CruiseOnly.com har verkligen intensifieras sitt spel i den konkurrensutsatta värld av resesajter.

Deras webbplats är rakt fram och väl organiserad. Inte tänker på att bombarderas med annonser; denna webbplats är väl utformade och organiseras för din komfort när du planerar din resa. Detta är ett av de största skälen till att vi stötte CruiseOnly.com upp i vår uppställning. Den praktiska verktygsfältet längst upp på sidan är direkt och koncis i vägleda dig till det avsnitt du specifikt behöver. Sajten fortfarande inte har så många funktioner som andra Caribbean Cruise platser, men med några fler tweaks på saker som virtuella turer och video av destinationer, kan denna webbplats snart ge Cruise.com, Travelocity och promotions en körning för sina pengar .

Med samma sökfunktioner som Travelocity, inklusive en expansiv söka efter resmål i Karibien, 20 Kryssnings möjligheter, olika tidpunkter, varaktighet perioder och stora prisklasser och specialpriser. Du kan även söka efter stjärnklassificeringar, jämföra upp till fyra kryssningar åt gången och söka brett utbud av avresehamnar tillgängliga. Sorteringskapacitet är också allomfattande.

CruiseOnly.com gör bokningsprocessen effektivt genom att kräva bara några bokningssidor. Skriva fält och rullgardinsmenyer gör processen enkel att följa, och en guide på boknings sida visar hur mycket längre du har kvar till bokningen är klar. De har också en löpande summa av din kryssning och rabatter du kan vara berättigade till listas till höger på skärmen.

Vi hittade några kryssning paket som kräver att du ringer kundtjänst innan du fortsätter bokningsprocessen. Detta är obekvämt, speciellt om du inte har en telefon i närheten (till exempel när du befinner dig i ett bibliotek eller Internetkafé).

Kundtjänst med CruiseOnly.com erbjuder en mängd olika sätt att kontakta dem från ett standardformulär för internationell gratisnummer-lokal och e-post. De är alltid tillgängliga; 24/7.

När man överväger en lättanvänd webbplats för dina behov, se till CruiseOnly.com för planeringsprocessen. Du kommer att bli glatt överraskade med specialerbjudanden, organisation av de olika sökalternativ och kryssning erbjudanden, och lättheten att bokningen kommer att locka alla resenärer till denna syn.