CD-bränning – Blindwrite 2017

Blindwrite är en CD-bränning program med tre enkla funktioner: kopiera, läsa och skriva. Och det är allt den gör. Det blir inte enklare än så. Men när de söker efter de bästa CD-brännare program, såg vi för programvara med mer än grunderna. Tyvärr, utelämnar Blindwrite nästan varje funktion som vi ser i denna kategori. Till exempel är det inte låter dig skapa en anpassad skiva inte heller komma med redigeringsverktyg så att du kan redigera ljud.

Sammanfattning

Kopieringsfunktionen fungerar tillräckligt bra. Allt du behöver är den skiva du vill kopiera en tom skiva för att kopiera det till. Processen tar bara ett par klick, och du kan ändra ut skivan när enheten är klar. Det är en enkel process.

Read verktyget kan du skanna skivavbilden (ISO-fil) på en CD och spara den på hårddisken. En ISO-fil är blåkopia av en skiva som kan användas som en virtuell skiva på datorn. Det är bra för att säkerhetskopiera din CD-biblioteket eftersom du kan använda dessa filer för att skapa nya kopior av en skiva utan att behöva originalet.

Den sista funktionen i Blindwrite är den brinnande funktion eller skriva. Detta verktyg låter dig välja en befintlig skivavbild bränna på en ny skiva. Det finns inget sätt att bränna en ursprunglig ljud eller dataskiva. Du kan bara bränna skivor bilder. Det betyder inte att du inte kan bränna ljudskivor – du måste bara veta hur man skapar en skivavbildning av en audioskiva först. Och det är en färdighet de allra flesta av programvara användare helt enkelt inte har.

Den största nackdelen som höll detta program i bottenskiktet av vårt sortiment av de bästa CD-bränning program är dess oförmåga att skapa egna CD-skivor. Med Blindwrite, är du begränsad till att göra rote kopior av en CD, vilket är bra om du bara är ute efter att säkerhetskopiera din CD-samling. Om du vill göra en personlig mix CD, kolla in en av de prisbelönta program.

Medan gränssnittet är enkel, och processen är lätt att lära sig, inte Blindwrite: s uppsättning funktioner inte uppfyller de höga krav som fastställts av de övriga nio program på vår sida-vid-sida jämförelse diagram. Det är bra om du vill göra kopior eller arkiv av skivor du redan har, men det är olämpligt för alla uppgifter utöver det.