cykel gps – Magellan Cyclo 505 2017

Magellan Cyclo 505 cykel GPS har utmärkt funktionalitet, inklusive kartor, turn-by-turn navigering, meddelanden telefon och automatisk upptäckt rutt. Det är också kompatibel med ANT + och Bluetooth smarta sensorer. Cyclo 505 kan ansluta med din smartphone via Bluetooth för att aktivera meddelanden musikuppspelning och telefon, och det har Wi-Fi för automatisk rida uppladdningar.

Sammanfattning

Under din tur, kommer Cyclo 505 visa din hastighet, tid och distansdata, samt information som samlats in från din puls, kadens och elmätare. Cyclo 505 kan ansluta till sensorer som använder ANT + trådlös teknologi och sensorer som använder den nya Bluetooth Smart teknik. Detta innebär att praktiskt taget varje sensor på marknaden kommer att arbeta med Cyclo 505.

Cyclo 505 har en funktion sällan sett i cykeldatorer: automatisk upptäckt rutt. Du kan bestämma ett avstånd eller tid som du vill åka, och Cyclo 505 kommer att erbjuda tre förslag på en rutt. Cyclo 505 har också kartor navigering. Dessa två egenskaper gör den Cyclo 505 en utmärkt cykeldator val för ridning i obekanta territorium.

Eftersom det har Wi-Fi, kan Cyclo 505 automatiskt ladda upp din väg till Magellan online utbildning programvara när du är inom räckhåll för en signal. Detta innebär att du inte behöver ansluta enheten till en dator för att överföra kördata. En av de bästa egenskaperna hos Magellan webbplats är dess automatisk dataöverföring till Strava, en populär online cykling community.

Cyclo 505 är ganska stor, vilket kan vara ett problem om du är särskilt medveten om vikten och dra. Dess 12-timmars batteritid är lägre än andra high-end cykeldatorer, så att du kan ha problem med att hålla enheten drivs via heldagsturer. Dessutom finns det inga levande GPS-spårning, som skulle göra det möjligt för dina vänner att övervaka din ride på nätet.

Magellan har telefon och e-post och en utmärkt YouTube supportkanal. Gränssnittet är enkelt att räkna ut, och även om det inte har en pekskärm, knapparna är stora och lätt att skjuta, även med handskar på händerna.

Denna cykel dator är kraftfull nog för även de mest krävande cyklisten, men svagt batteri är en akilleshäl. Funktionen vägen undersöknings kommer att vara användbart om du tycker om att resa, och den automatiska rida uppladdning och Strava integration gör Magellan Cyclo 505 ganska användarvänligt.