cykelaffär – Bike.com

Bike.com (tidigare BeyondBikes) är en bra online cykelbutik om du är mer av en avancerad ryttare. Deras sortiment och beskrivningar är inriktade mot mc som vet vad man ska leta efter. Deras enkla och lätt att navigera hemsida ger en positiv sökupplevelse, men avsaknaden av en stor cykel urval gör denna webbplats inte kan konkurrera med andra onlinebutiker.

Sammanfattning

Bike.com nyligen gått samman med nätbutiken BeyondBikes.com. Den nya sammanslagna onlinebutik verkar fortfarande reda ut sin produkt val eftersom det finns mycket få bilder av cyklar och endast tre sidor av kompletta cyklar till salu. Butiken erbjuder bara en barncykel och inga tillfälliga stranden kryssare. Produktbeskrivningar är inriktat mot kunden som vet vad de letar efter, eftersom de är absolut inte skriven för början cyklist.

Bike.com inte erbjuder ett stort urval av kläder och tillbehör med bilder och detaljerade produktbeskrivningar, och butiken har ett bra urval av cykelkomponenter och verktyg som behövs för reparation och underhåll.

Den Bike.com hemsida är enkel och lätt att navigera. Färgglad grafik och rullande produktlådor ge enkla sökningar. Kunderna kan enkelt bläddra i rullgardinsmenyn längst upp på skärmen för produktkategorier. En stor sökruta på toppen av sajten erbjuder kunderna att söka över 60.000 produkter. En funktion (eller avsaknaden därav) som vi vill om platsen är att det inte är belamrad med annonser och pop ups, vilket var fallet med många av de andra online-cykel butiker vi granskat.

Vissa funktioner som erbjuds på sajten inkluderar rabatter i ett avsnitt Weekly Specials som har över 50 olika produkter, många till kraftigt rabatterade priser och en exklusiv e-post sign-up alternativet ger kunderna möjlighet att få specialerbjudanden och webb bara kampanjer. En kundtjänst avsnittet Vanliga frågor svarar de flesta leverans- och betalningsfrågor. FAQs sidan nämner också en önskelista funktion, men vi kunde inte komma åt det och det var inte tillgänglig på någon annan sida på webbplatsen. Också på avsnittet Vanliga frågor var information om prismatchning, vilket inte alla platser som erbjuds.

Bike.com är svag på detta område eftersom de erbjuder endast en betalningsform (större kreditkort) och ingen specifik leveransinformation kunde hittas om vem de använder för en bärare. Men de erbjuder fri frakt på beställningar på mer än $ 150.

Ett område Bike.com kunde förbättra kundservice. De rekommenderar att kontakta dem via e-post, men ger inte en tidsram på hur lång tid innan en representant kommer att få tillbaka med dig. Vi kunde inte hitta ett avgiftsfritt fax eller telefonnummer eller en adress. En chatt-funktionen är tillgänglig men operatören är inte alltid tillgängliga (var inte på nätet vid de tidpunkter som vi besökte deras webbplats). Som med e-postsvar, den förväntade tidpunkten för när Live Chat finns inte ges.

Den Bike.com webbutik är en bra plats för erfarna ryttare som vet produktnamn och förstår cykel terminologi. Webbplatsen är enkel och lätt att navigera igenom. Men ingenting verkligen sticker ut om deras online cykel butik, och med den svaga kundservice och betalningsalternativ och fraktades webbplats rankas mot botten av vår lista.