cykelaffär – NASHBAR

NASHBAR är en välkänd plats bland cykelentusiaster. De använder tagline, “Always a Great Deal” och de gör det hända genom att erbjuda djupa rabatter och roliga erbjudanden. Webbplatsen är färgstarka och lätt att navigera igenom; inte konstigt att så många cyklister kolla in deras online-cykling butik!

Sammanfattning

Cykeln val på NASHBAR faktiskt inte deras starka sida. De säljer berg, väg, enhjuling och barn cyklar, men varje kategori erbjuder endast ett tiotal cyklar om ens det. NASHBAR verkar vara känd mer för sina ridning tillbehör och kläder. Till exempel hittar du tre helsidor av solglasögon och över fyrtio-sju olika typer av vattenflaskor.

Vi gillade den ljusa gula och röda som hoppar ut på dig när platsen dyker upp. Även om det finns en hel del produkter på hemsidan, de prydligt organiserade och visuellt arbetar utan att vara överväldigande och ger dig information overload. De sidofält sätts upp med att erbjuda produkter till vänster och kampanjer och annonser till höger. Det finns massor av Dagens produkter på hemsidan, men det fungerar eftersom den enda information som ges är produktbilden, namn och pris. Mer information och det skulle vara en enda röra. Även om det inte finns några rullgardinsmenyer, är produktkategorier effektivt delas upp för enkel navigering.

Rätt utanför bat, kommer du att märka en stor banderoll högst upp på den webbplats som erbjuder NASHBAR senaste erbjudande. När vi granskade platsen, främjande var $ 20 rabatt valfri ordning på $ 100 eller mer … .pretty stora besparingar! Combo erbjudanden, nya objekt till NASHBAR, Clearance Outlet och returnerade varor knappar tar dig till mer djupa rabatter. En unik kampanj som vi inte se på andra platser var de returnerade varorna funktionen. Den här affären ger dig upp till 33% rabatt på alla tillbaka objekt. Kolla också in Clearance Outlet där du kommer att spara upp till 75%. Som med andra platser vi granskat, kan du hålla dig informerad om dessa fantastiska erbjudanden genom att helt enkelt skriva in din e-postadress.

Ett roligt inslag till NASHBAR platsen är Nashbike! tävling, där du skickar en cykel som du har byggt / rekonstrueras med hjälp av en NASHBAR ram. En vinnare plockas varje vecka och deras foto blir stolt visas på NASHBAR plats!

För ytterligare fantastiska funktioner kolla länkarna under avsnittet Mer. Där hittar du cykel Tech länken Hjälp som ger limnings diagram och mycket detaljerade bruksanvisningar som kommer att hjälpa börjar avancerade ryttare.

NASHBAR accepterar kreditkort, presentkort, checkar och postväxlar som former av betalning. Deras frakt info är snyggt visas på ett diagram och en tryckbar PDF beställningsformulär bidrar också till att beställningsprocessen.

NASHBAR erbjuder Live Chat, men vi kunde inte hitta på knappen för att ansluta oss till en representant på den tiden vi var på plats. Nästa alternativ är att kontakta NASHBAR via e-post, telefon eller fax.

NASHBAR är en informativ och rolig plats för att navigera genom för alla nivåer av cykling entusiasten. Medan NASHBAR kom nära att en av våra tre översta platserna, var vi tvungna att hålla i minnet att vi i första hand söker cyklar och deras sortiment är inte upp till samma nivå som de andra online-cykelbutiker. Men låt inte det avskräcka dig, eftersom NASHBAR erbjuder en rejäl urval av ridning tillbehör.