cykelaffär – Performance Bicycle

Våren är en bra tid på året att börja forska vilken typ av cykel kommer att vara bäst för dig den här säsongen. Oavsett om du är en ivrig mountainbike-åkaren eller du ta en avslappnad snurra på en strand kryssare, de cykelaffärer vi har granskat erbjuder ett stort urval av cyklar för alla nivåer av ryttare. Förutom cyklar, har vi även sett över ridning tillbehör och kläder för att göra din cykel upplevelsen ännu bättre och Performance cykel är det bästa online-butik för att möta dina cykel behov och det vinner godkännande. Performance Bike har en mycket användarvänlig webbplats, omfattande urval (inte bara cyklar, men allt annat du behöver), och överlägsen kundservice. Dessa funktioner och mer lägga till den totala användarupplevelsen och hjälpa konsolidera sin högsta rang i vår jämförelse.

Urval

Prestanda Cykel har varit verksamt sedan 1982 och deras erfarenheter visar! De över tjugofem års cykling erfarenhet har definitivt hjälpt företaget att bära några av de främsta varumärkena och erbjuder ett stort sortiment. Performance Bike har en slogan, “Var stora åkattraktioner börjar.” Vad bättre ställe att börja din bil än att kolla in deras utbud av berg, väg, BMX, väg och trottoar och barnens cyklar? Varje kategori erbjuder ett urval av cyklar (som sträcker sig från 25 till över 133 i varje kategori). Du kan begränsa din sökning genom att sortera efter pris och storsäljare. Det unika jämför funktionen kan du välja flera produkter, klicka på jämför rutan och en sida-vid-sida jämförelse av dessa produkter kommer att visas.

Vare sig du är nybörjare eller avancerad ryttare, kommer denna sida att ge dig den information som behövs för att göra ditt köp. Performance Bike Köpguide och Grundläggande handbok ger detaljerad information om varför och hur olika produkter fungerar. Utskrivbara PDF-filer ger en mängd information, inklusive tips, tricks, bilder och diagram på Köpguide ämnen som Winter Riding välja rätt cykel och familj Cykling. Du kan också läsa upp näring, cykling redskap, bil rack och mer i Basic Guide som ger grundläggande cykel viktig information. Dessa guider är ett utmärkt verktyg för att utnyttja när du gör ditt köp!

Performance Bike vann ett pris för Internet-återförsäljare Hot 100 2010 Bästa Retail webbplatser och det är inte undra varför!

Performance Bicycle webbplats har många funktioner som slår ut sina konkurrenter. En unik funktion är videogalleriet. Galleriet har instruktionsvideor som inkluderar passar en väg cykel, check pre-ride, dressing för kylan, väljer en hjälm och installera en cykeldator. Filmerna är lätta att komma åt och visa och har överförts till YouTube-format. Dessa filmer är ett utmärkt interaktivt och undervisningsverktyg inte finns på andra online-cykelbutiker. Sammantaget är webbplatsen lätt att navigera med rullgardinsmenyer och informativa sida bar länkar. Även om det finns ett sökfält högst upp på platsen, en annan sökverktyg längst ner kan du hitta produkter av kategori eller varumärke genom att klicka på en länk. En rullande banderoll mot botten av webbplatsen kan du handla med många namn varumärken.

Andra fantastiska funktioner inkluderar avsnittet vårt företag och Gästservice längst ned på webbplatsen. Klicka på en länk under Företaget avsnittet och lära sig om vad företaget handlar om, visa pressmeddelanden, begära en katalog och läs igenom Bike Ordlista. Bike Ordlista länken kommer du till en webbsida som visar en cykel foto med numrerade sektioner som förklarar vad och där varje del av cykeln är. Bläddra ner lite mer och en Cykling Ordlista ger dig cykla terminologi som krävs för att känna till alla detaljer i din cykel. Gästservice ger dig länkar till Live Hjälp, hjälpcentret, beställningsformulär on line, återkallelsemeddelanden och beställning. Hjälpcenter sida kommer också att ge länkar till Cykling Teknisk support där en erfaren tekniker kommer att svara på dina frågor via e-post eller telefon fem dagar i veckan. Förutom en tekniker besvara dina frågor, innefattar cykel teknisk support service följande

Webbsajt

Performance Bike Blogg är en annan sticker ut del av webbplatsen. Finns under vårt företag på webbplatsen, erbjuder bloggen giveaways, racing information underhållstips, anställd profil och har Flashback fredag ​​som har arkiverade bilder och information om företagets historia genom åren går hela vägen tillbaka till 1982. Du kan också följa företaget på Twitter och få uppdateringar om de senaste erbjudanden.

Sajten är mer än bara en plats att handla för cyklar eftersom det ger verktyg för lärande och informations köpguider. En katalog begäran alternativet är tillgängligt för dem som vill ha något mer än produkterna på webbplatsen. Låt oss uttrycka det här sättet kommer du inte bli besviken efter att ha besökt Performance Bike hemsida!

Från deras online utlopp, Cykel Blast Deal of the Day och e-post kampanjer, kommer massa fantastiska funktioner gör dig till en långsiktig Performance Bike kund. Anmäl dig till Performance Bike E-listan genom att helt enkelt skriva in din e-postadress och postnummer och du kommer att få uppdateringar, specialerbjudanden och mycket mer. En unik funktion som kommer att ge dig ännu mer rabatter är Team Performance Köpare Club. Medlemmarna i klubben få specialerbjudanden för stora besparingar på nuvarande produkter (1 års medlemskap avgift på $ 29,99 kommer att gälla.)

Här några skäl att gå Team Performance

Performance Bike var bara en av ett fåtal webbplatser som sörjt för barnens cyklar. Inte nog med att de säljer cyklar, men de erbjuder barn Bike Ålder och Storleks diagram för att avgöra vilken cykel som är bäst för ditt barn. Från småbarn trehjulingar till 24 tum inriktad cyklar, är Storlekstabeller ett bra verktyg för att hjälpa dig att göra rätt köp. Prestations Bike Barn Kul, Fitness och säkerhet Coloring Book är en rolig nedladdning PDF att skriva ut för ditt barn att bli upphetsad om ridning. Det finns också en avdelning för tips på att hjälpa dig och ditt barn njuta av cykling som ger information om hur man hittar rätt höjd för sätet att skapa en rolig ridning destination för barn. Barnen avsnittet är en annan stor del av webbplatsen som du inte hittar på många andra nätbutiker.

Betalningsalternativ på Performance Bike inkluderar check, postanvisning, fakturera mig senare och kreditkort. Men information om dessa alternativ var svårt att hitta på webbplatsen. Det finns ingen specifik koppling för att ta dig till de betalningsalternativ. Informationen hittades efter chatta med en levande representant som skickade oss länken.

Ytterligare egenskaper

Shipping förklaras i detalj under sändnings länk finns i avsnittet Gästservice.

Performance Bike utmärker sig i kundservice och har gjort så sedan början av början av bolaget. De erbjuder en 100% Nöjdhetsgaranti på alla produkter. Andra lika viktiga tjänster och strategier som deras Övernattning Shipping och pris Protection Plan kan du få din produkt nästa arbetsdag till bästa pris. Här är några skäl kundtjänst på Performance Bike är top notch

Betalning och frakt

Performance Bike är de bästa online-butik för cyklar, med det bästa inventering och lättanvänd webbplats. Med så många fler funktioner än din vanliga cykelbutik online, kommer du definitivt att hitta det du letar efter oavsett din cykling nivå!

Kundservice

Sammanfattning