fakturering och faktura programvara – fakturering programvara

Zoho är en onlinetjänst med moduler för att hantera alla detaljer i ditt företag. Och när det gäller fakturering och fakturering, är dess fristående faktura modul en av de bästa. Denna onlinetjänsten kan du hantera dina kunder, objekt och fakturor i en enkel att använda plattformen du kan komma åt från vilken dator samt din smartphone med mobilappar. Zoho faktura enkelhet gör det användarvänligt, och dess funktioner gör det ett starkt program. Efter att ha testat Zoho, presenterar vi det med våra Top Ten omdömen Silver Award för fakturering och faktura programvara.

Fakturering

En aspekt som vi uppskattar med Zoho är hur lätt det är att använda. Du behöver inte ladda ner någon mjukvara eftersom det är en onlinetjänst. Ställa in ditt konto och ditt företag tar några snabba steg och du är redo att skicka fakturor nästan direkt. Du kan lägga till kunder och objekt till sina respektive listor eller så kan du lägga till dem som du går, vilket är en praktisk funktion. När du skapar fakturor kan du välja en kund från listan eller välja att lägga till en ny, som gör det möjligt att fylla i alla sina uppgifter. Detsamma gäller för objekt, och du kan justera beskrivningen och priser utan att påverka den ursprungliga sparade informationen. Med Zoho, kan du använda flera valutor på samma konto, som inte är ett alternativ med många fakturering programvarualternativ. Val av valuta inkluderar amerikanska och kanadensiska dollar, euro, pund, Yens och dussintals andra. Du kan inkludera personliga kund anteckningar, lägga till villkor och innefattar betalningsalternativ.

För att anpassa dina fakturor, väljer du en av två fakturor. Du kan också ladda ner mer på nätet. Efter kan du redigera delar av fakturan, inklusive tillägg av din egen logotyp. Du kan ändra layout, ändra typsnitt och färg, justera förtecknade och deras titlar, och lägga till ett sidhuvud och sidfot. För din e-post, kan du redigera de allmänna kommentarerna och utsätta att auto befolkar och lägga till en BCC e-post.

När du har skapat din faktura, kan du spara det som ett utkast för senare eller skicka det direkt, då du kan redigera generiska e kommentarer och bifoga andra relevanta dokument. På kundernas slut, de får din e-post och en bifogad PDF-faktura. Zoho erbjuder en privat kundportal där dina kunder kan se sin faktura och deras transaktioner samt redigera deras kontoinformation.

Som nämnts ovan, kan du inkludera betalningsalternativ på fakturan. Om du väljer att ställa in en betalning gateway kan kunderna betala sina räkningar från sin portal. Du kan länka kundkonton till betalningsmetoder som gäller direkt till sitt konto, inklusive PayPal, Authorize.Net och Stripe, bland andra val. Om du väljer att ta emot betalningar på annat sätt, kan du skriva in dem manuellt och tillämpa dem på konton. Om en kund missar en betalning, kan du skicka en påminnelse manuellt eller så kan du aktivera upp till tre automatiska påminnelser via e-post ett visst antal dagar före eller efter förfallodagen.

Zoho Fakturor erbjuder gott om rapporter för att hålla koll på din ekonomi och betalningar, bland andra val. Du kan köra försäljningsrapporter från kund, säljare eller objekt. Fordran rapporterar detalj saldon, faktura åldrande och uppskattningar. Du kan köra rapporter om betalningar, skatter och tidrapporter också. Zoho har ett internt, online-kalkylblad där du kan arbeta med dina rapporter, eller så kan du exportera rapporter till Excel, spara som en CSV eller PDF, eller skriva ut en papperskopia för framtida bruk.

Fakturering och betalning

Om du vill veta mer om hur du använder programvaran kan du visa webbseminarier eller ta en virtuell rundtur av plattformen och dess funktioner. En “Nyheter” -avsnittet håller dig uppdaterad med förändringar, och huvudwebbplatsen är en bra resurs med en förklaring av funktioner. Om du vill kontakta kundtjänst kan du 24 timmar om dygnet på vardagar via telefon eller skicka ett e-postförfrågan. Detta företag erbjuder inte chatt.

Zoho nätet fakturering programvara är en all-around stellar program. Det erbjuder de flesta funktioner som vi anser vara viktiga för fakturering programvara, och etablerar ditt företag, skapa fakturor och bearbetning betalningar är alla släta processer. Eftersom det är modulärt, om ditt företag växer, kan du lägga till andra program för att hantera din verksamhet. Men om allt du letar efter är en solid fakturering och faktura program, är Zoho faktura ett utmärkt val.

rapportering

Hjälp och support

Sammanfattning