felrapporterings programvara – Axosoft, 2017

Axosoft felrapporterings programvara utvecklas med dina projektledning behov. En gratis version hjälper små grupper börjar spåra och hantera buggar. En betald version ger mer omfattande analys, kundsupport och dokumentation funktioner för större mjukvaruutveckling team.

Felrapporten mallar är anpassningsbara. Det gör att dina gruppmedlemmar och användare att spela in hur man återskapa en bugg, när det inträffade, program beteende som resulterade från det och hur allvarlig den är. Dessa felrapporter lagras i en central databas som ger en visuell arbetsflöde visning av projektet eftersläpning.

Därifrån kan du tilldela och övervaka projekt, hantera arbetsbelastning kapacitet, och uppskatta hur lång tid det tar att bygga en särskild version. Du kan integrera Axosoft fördefinierade och anpassningsbara arbetsflöden i Kanaban, Scrum och andra system produktionsstyrning. Felrapporteringssystemets burndown diagram ger en övergripande visuell visning av ditt lags effektivitet och när en release förväntas leverera.

Denna plattform inte bara erbjuda felrapporteringsverktyg. Det förbättrar också kommunikation mellan utvecklingsteam och kunder. Du kan se vad utvecklare och testare arbetar för närvarande på, vilka projekt de har avslutat, och vilka frågor de har stött på. Det innebär att du kan utvärdera individuella produktiviteten, liksom projektets övergripande framsteg.

Du kan också ställa in push-meddelanden så att gruppmedlemmarna få ett mail när kritiska fält ändras, uppgifter vägras eller projekt flyttas. De integrerade projektwikisidor tillåter nyanställda att lära sig om de interna processerna på kortare tid.

För att hålla dig ansluten med kunder, möjliggör en Axosoft portalen att få uttrycka sig om nya projekt, utsläpp och wikisidor så att utomstående kunder kan skapa och redigera felrapporter utan att logga in på ditt lags Axosoft konto. Du kan göra någon instrumentbrädan allmänheten till dina kunder, chefer och ledare genom att dela webbadressen med dem. Axosoft stöder också olika tredjepartstillägg för chat, källkontroll, testfall förvaltning och andra tjänster.

Axosoft möjliggör utveckling av programvara team av olika storlekar för att genomföra eller förnya defektspårningsverktyg och processer. Plattformens nivåer tillgång modell anpassar sig till förändrade projektledning behov genom att låta dig betala för så många medarbetare är på plattformen i en viss månad.