företag kreditkort – Platinum Plus® för Business Mastercard

Om du inte behöver ett företag kreditkort som tillåter dig att utföra en balans i utbyte mot ett intresse avgift, gå med American Express. Men om du vill att möjligheten att utföra en balans, bör du gå med Bank of America Platinum Plus® för Business Mastercard. Den har en relativt låg årlig procentsats (april) och erbjuder nyttiga, key account funktioner. Du kan få extra kort och utfärda dem till de anställda, och du kan fastställa kreditgränser för varje anställd kort.

Sammanfattning

Du kan komma åt ditt konto när som helst på nätet för att betala räkningar, och du kan ladda ner alla transaktioner på nätet i Quickbooks. Om du vill övertrassering skydd, kan du länka denna verksamhet kreditkort till ett företag checkkonto. Bank of America har mer än 5.900 bankcentrum och 18.000 uttagsautomater.

Under de första sex månaderna, finns det ingen avgift för alla inköp som du gör med denna verksamhet kreditkort. När den inledande april upphör efter sex fakturering cykler, är den effektiva räntan 9,24% för dem med god kredit och 20,24% för dem utan. Förskott och bekvämlighet kontroller kostar 24,24%. Det finns ingen årsavgift.

Bank of America har bra funktioner för personer som använder denna verksamhet kreditkort. Till exempel kan du ge ut kort till anställda utan kostnad för dig. Du kan ställa in kreditgräns för varje anställd kort. Om någon anställd missbrukar kortet, du har $ 100.000 värde av ansvar protectionBank of America Platinum Plus® för Business Mastercard ger utmärkta resor och räddningstjänsten. Rese olycksfallsförsäkring och auto hyra försäkring täcker hyrbilar upp till $ 1 miljon om de stulna eller skadade. Bank of America ger också akut biljett ersättning, förlorade-bagage bistånd och katastroföversättningstjänster till sina kunder som reser med denna verksamhet kreditkort. En annan fördel med detta kort är att fristen för inköp är 25 dagar.

Bank of America ger kontinuerlig avgiftsfritt kundsupport till företag kreditkortskontoinnehavare. Det finns också ett avgiftsfritt nummer för förlorade eller stulna kreditkort i USA och en uppsamlings-telefonnummer för samtal från utanför USA.

Bank of America Platinum Plus® för Business Mastercard bär ingen årsavgift och erbjuder en lägre april än andra företag kreditkort. Om du gör inköp utanför gränserna i USA, kommer varje transaktion kostar 3% av köpeskillingen. Bank of America har massor av bank och ATM platser. Kundservice är 24/7. Kortet innehåller utmärkta resor och räddningstjänst fördelar. Om du föredrar alternativet att utföra en balans i utbyte för att betala ränta, är detta bland de bästa företag kreditkort.

Varning: den effektiva räntan eller april reflekterar det datum denna översyn senast uppdaterades.