godis termometrar – Sunbeam 2017

Om du vill ha en billig, grundläggande godis termometer, till ett överkomligt pris, anser Sunbeam godis termometer. Detta kök termometer är 8 inches lång, så att den lätt kan nå in i en kruka för en snabb läsning.

Denna enhet kommer också med Pyrex säkerhetsfunktioner. Pyrex är ett varumärke lång betrodd för sin hållbarhet i laboratorier och kök och känd för sin förmåga att gå från höga temperaturer till låg utan att brista. Användningen av Pyrex gör detta låg kostnad termometer lite mer tillförlitlig än några av de andra enheterna i sin samma prisklass.

Termometern kan visa temperaturavläsningar från 100 grader till 400 grader Fahrenheit och visar även avläsningar från 37 till 204 grader Celsius i en röd display. Det visar inte tillagningssteg, såsom mjuk spricka och hårda spricka, för godis matlagning. Det har dock kommit med en snabbguide till olika värmesteg för godis som du kan hålla i närheten som referens när du lagar mat. Denna guide är ett viktigt tillskott till termometern som kokande godis förbi riktig scen kan förstöra receptet.

Denna lätta termometer använder en klämma som är fäst vid sin hals för att hålla det säkert i potten när du behöver det där – eller tätt i fickan när du vill ha den till hands för snabba avläsningar. Den är lämplig för att få en läsning på frityrolja temperaturer.

Även om denna Sunbeam modellen är en praktisk, billig gadget, kom ihåg att det är fortfarande en låg kostnad termometer. Det omfattar inte några av de funktioner som andra termometrar i sin klass kan ha, såsom en skyddande bur för att hålla termometern från att träffa den sida av potten, praktiska indikationer för godis-matlagning stadier och fritering temperaturer, eller en skyddande mantel för förvaring när termometern inte används. Som en billig analog termometer, måste du också vara redo att kalibrera enheten varje gång du använder den för att säkerställa noggrannheten.

Sammantaget den mångsidiga Sunbeam Candy termometer har användarvänlighet och pålitlig Pyrex beläggning, till ett pris som är tillräckligt billig för både hem kockar och nybörjare.