hjärnan spel pussel butiker – CogniFit

CogniFit mäter ditt minne, visuell perception, svarstid och mer. Hjärnan spel och pussel butiker ger en intensiv 10-spel hjärnan bedömning och levererar detaljerade rapporter som gör att du kan se var din hjärna konditionen är. Den fina CogniFit är att, oavsett hur dåligt eller fantastisk du göra på din första, andra, tredje (och om) bedömningar, kommer detta hjärnan spel webbplats fortsätta att driva din hjärna kondition nivåer. Vi har haft den oväntade sociala medier känslan av CogniFit. Det är ganska påminner om Facebook: Du kan bjuda in dina vänner att delta, och hjärnan spelsajten rekommenderar även vänner för dig.

Sammanfattning

Denna hjärnan spel webbplats inte har ett enormt utbud av minnesspel och andra spel för sinnet, men de spel de erbjuder fokus på flera komponenter inklusive

När du först starta din CogniFit bedömning, kommer du att delta i 10 hjärnan spel som mäter dessa komponenter. När du har slutfört 10 matcher, kommer du att se dina resultat. De första hjärnan spel är enkla, men när du flyttar framåt i din bedömning spelen blir mer utmanande, testa dig och vidga gränserna för din nuvarande hjärnans hälsa.

Andra hjärnspelbutiker och online hjärna fitness webbplatser kan du starta och stoppa din hjärna konditionsträning när du vill. Med CogniFit bedömning är dock måste du ägna en tidsrymd, som du behöver för att slutföra alla 10-hjärn-spel innan du kan se några resultat.

Genom att uppmuntra dig att hålla kontakten med vänner via CogniFit gränssnittet, denna hjärnan spel webbplats kan du jämföra dina poäng och tävla, om man så vill, med dina vänner från hela världen, som kan vara den ideala situationen för många. Genom hjärnan fitness spel, du engagera och driva din hjärna för att utveckla bättre hand-öga-koordination, speciell uppfattning eller korttidsminne.

Hjärnans hälsa är allomfattande och inkluderar inte bara minne lagring, men också din förmåga att tänka strategiskt och lösa problem. Även om vi uppskattar de spel som CogniFit gör funktionen skulle vi ha velat se mer kritiskt tänkande spel, liksom ord skicklighet, problemlösning och strategidrivna spel.

CogniFit s Facebook och Twitter sidor har en rad intressanta artiklar om vetenskapliga studier och upptäckter om hjärnan för din läsning njutning. Detta online hjärnan fitness utlopp har också en egen YouTube-kanal där du kan titta på diskussioner, föreläsningar och intervjuer med forskare, neurologiska experter och kändisar som använder CogniFit att upprätthålla mental hälsa.

CogniFit har en unik aning av webbplats funktioner, bland annat ett konto hemsida som visar detaljerade och varierande rapporter, och möjligheter gemenskap nätverk. Denna hjärnan spelet webbplats kan du ansluta till andra CogniFit användare runt om i världen. Du kan jämföra poängen, se live genomsnittliga kognitiva poäng och rangordning av dina vänner och börja ett forum diskussion. Från kontot hemsida, kan du också lägga fram förslag till förbättringar av denna hjärnan spel webbplats.

CogniFit, liksom resten av världen, ansluter med kunder, kollegor och vänner via sociala medier nätverk som Twitter och Facebook. Även om vi uppskattar denna sociala medier anslutning, vilket kan tilltala de yngre användarna av detta spel för hjärnan platsen, andra former av kundservice lyser med sin frånvaro. Vi missar med telefonsupport, chatt stöd och en avsnittet Vanliga frågor.

CogniFit ger en handfull av online-spel som kommer att utmana dig och samtidigt öka din mentala hälsa. Förmågan att interagera med vänner och jämföra poängen kommer att visa motiverande för många användare, och detaljerade rapporter om dina framsteg är bra och informativ. Vi missade flera funktioner som andra liknande sajter erbjuder dock. Vi skulle ha velat se problemlösning, ord skicklighet och strategispel, liksom fler kundservice alternativ som telefonsupport eller en enkel avsnittet Vanliga frågor.