hjärnan spel pussel butiker – Fat Brain Toys Puzzle Store – Top Tens

Fat Brain Toys, mitt godkännande mottagare, ger mer än bara hjärnan spel och leksaker för dina barn att leka med, det är ett sätt för dig att hjälpa dina barn, uppmuntra dem och få kontakt med dem på emotionella och kognitiva nivåer. Hjärnan spel och pussel butiker, som denna hjärna utbildning butik, är utmärkta resurser för föräldrar och lärare som letar efter det bästa pussel eller hjärngymnastik för att passa sina barns behov.

Val av produkt

Fat Brain erbjuder helt valet av hjärnan spel, pussel och hjärnan teasers. Även om detta Brain Training butik har förmågan att rangordna varje leksak själva, de förlitar sig på sina kunder, de som faktiskt har använt dessa hjärnan spel, rangordna varje produkt enligt 14 drag

Med 30 leksak kategorier finns, bör du ha några problem att hitta hjärnan spel som passar ditt barns specifika behov. Vår favorit hjärnan spelet kategorier ingår Early Learning Leksaker, organiska och gröna leksaker och Tankenötter. Vi uppskattar verkligen införandet av den tidiga utvecklingen kategori där du kan hitta ett stort utbud av hjärnan spel för små barn. Erbjuder hjärnan spel speciellt för små barn kommer att hjälpa till att stimulera deras hjärna, förbättra deras koncentration, visuell perception, ord färdigheter, samordning, kritiskt tänkande och minne – nu och senare i livet.

Fat Brain Toys är en idealisk plats för föräldrar att hitta ett pussel, hjärna teaser eller annan Brain Training spel som kommer att hjälpa sina barn att utveckla kognitiva färdigheter. Och medan vi uppskattar det stora urvalet av dessa hjärnan spel för barn, verkligen missat vi hjärnan spel för vuxna. Ja, är det viktigt att stimulera ditt barns åtanke när de är unga, men det är också viktigt att fortsätta att använda din noggin som ni ålder, speciellt när man blir äldre, att hålla dig skarp. Dessutom har vissa studier visat att sådana hjärnan övningar kan bidra till att kompensera demens och Alzheimers.

Om ditt barn har ADHD, dyslexi eller autism, är svårt och frustrerande lärande. Även om ditt barn inte har dessa villkor, de behöver fortfarande utveckla motorik, självkänsla, logik och resonemang, ansvar och mer. Du kanske vill att ditt barn att få bättre taktisk funktion, kreativitet och tala förmågor. Fat Brain erbjuder spel utformade för vart och ett av dessa riktmärken utvecklings. Medan Fat Brain Toys på något sätt anspråk på att bota kognitiva funktionsnedsättningar, har de en social “leksaker för barn med särskilda behov” avsnittet. Här kan du välja något av de villkor och beteenden noterade och navigera till en sida med spel utformade eller rekommenderade för att kompensera och kontrollaspekter av dessa villkor.

Fat Brain s webbplats funktioner är utformade för att hjälpa dig hitta det perfekta spelet, och webbplats funktioner kan du filtrera hjärnan spel enligt ditt barns behov och hitta precis vad du letar efter. Produktsidan för varje pussel, hjärngymnastik och hjärna utbildning Spelet innehåller fem viktigaste posterna

Brain Health

Välja den perfekta gåvan kan vara svårt, särskilt när det finns hundratals hjärnan spel och pussel att välja mellan. Enter The Wizard, en lysande plats funktion för att hjälpa dig att hitta den perfekta presenten. Du kopplar in någon information om personen du vill köpa, såsom intressen, åldersgrupp och kön, och ange din prisklass och där hjärnan spel gjordes, och guiden rekommenderar en lista över hjärnan spel, pussel och hjärnan teasers som passar att kriterier.

Kundservicehjälpcentret ansluter dig till flera hjälpalternativ, inklusive e-stöd, teknisk telefonsupport (tillgänglig i USA och internationellt) och chatt stöd. Det finns inte en dedikerad avsnittet Vanliga frågor, men hjälpcentret navet har allmän frakt, betalning och returnerar information. Du kan också skicka din fråga eller kommentera deras Facebook-sida, eller ta kontakt med dem via Twitter.

Fat Brain Toys är en plats där du kan hitta den perfekta hjärnan spel som inte bara kommer att stimulera ditt barns hjärna, men kommer också att hjälpa dem att utveckla och finjustera kognitiva förmågor och bibehålla en frisk hjärna. Samtidigt som vi uppskattar den massiva utbud av hjärnan spel, pussel, hjärnan teasers och andra hjärn fitness spel för barn, vi är besvikna över bristen på hjärnan spel för vuxna.

Site funktioner

Kundservice

Sammanfattning