hjärnan spel pussel butiker – ThinkGeek

ThinkGeek är en av de mest underhållande hjärnan spel och pussel butiker eller webbplatser, period. Du kan tillbringa timmar perusing butikens innehåll, visa recensioner och läsa kommentarer. ThinkGeek har ett stort urval av brädspel och pussel, av vilka ingen är särskilt utformade för hjärnträning, men det finns några som kommer att hjälpa till med din totala hjärnans hälsa.

Sammanfattning

Denna hjärnan spel butik erbjuder spel för hela familjen att njuta av. “Periodic Table Building Blocks” och “Genius Cards,” till exempel, är fantastiska hjärnan spel för barn, medan “Ticket to Ride”, “Settlers of Catan” och olika ordspel är perfekt för vuxna. Vi blev besvikna i den totala val hjärnan spel och skulle ha velat se en större variation av ordet, minne, interaktiva, pussel, trivia, matchning och pedagogiska spel.

Medan ThinkGeek erbjuder ett stort utbud av nördiga prylar, elektronik, böcker, kläder, leksaker och mycket mer, är deras huvudfokus inte hjärn kondition och ingen av deras produkter särskilt inriktade bättre minne, samordning, visuell perception, etc. Även om de inte är en officiell hjärna spelet webbplats bland de olika spel som de erbjuder, kommer du att hitta hjärnan spel för att stimulera hjärnan och stöd i din visuell perception, ord färdigheter och kritiskt tänkande utveckling.

Denna webbplats koncentrerar sig så mycket på att varje inlägg och fliken kvick och kul, att de glömmer om utformningen aspekten bara lite. Hemsidan är fullmatad med information: kund åtgärder skott, presenterade artiklar, flash grafik, sidebar grafik och länkar, inloggnings – och det är bara den övre halvan av hemsidan. Vi förstår att eftersom denna butik erbjuder så många produkter bortsett från hjärnan spel, skulle det vara svårt att visa och har alla objekt, men mindre är alltid mer. Vi uppskattar flikarna och “hitta saker” sökfältet längst upp på sidan, liksom kategorierna till vänster på sidan, eftersom de ger någon ordning i kaos.

När du kommer till produktsidan av en av ThinkGeek hjärn spel, ser du att varje produktsida har en hel del text och bilder; Men vi njuta av uppståndelsen här eftersom allt på sidan hänför sig till hjärnan spel och pussel du bläddrar i. På den högra sidan av en hjärna spel produktsida, kan du se en lista över andra hjärnan spel eller hjärn fitness produkter som kunderna har köpt, som liknar det objekt du bläddrar i.

Och det finns Geek Points. Ja, Geek Points. För varje hjärna spel, pussel, eller hjärngympa objekt (eller någon annan ThinkGeek objekt, för den delen) som du köper, du samla poäng som bestäms av hur nördigt varje objekt är. Spara dina poäng och lösa in dem för fantastiska produkter.

ThinkGeek har utmärkt kundservice alternativ som finns, liksom resten av webbplatsen, presenteras på ett underhållande sätt. Den ThinkGeek YouTube-kanal, till exempel, har en mängd olika filmer tillägnad visar de många produkter som butiken erbjuder. Som en extra bonus, är varje video underhållande och mycket roligt att titta på. Du kan också få tillgång till hjälp och stöd avsnitt genom att klicka på “Bug Us!” längst upp på webbplatsen. Denna sida ger en uppsjö av supportalternativ och tillåter dig att e-posta kundservice eller få tillgång till de 10 andra kategorin specifika e-postadresser. Du hittar sin telefon och faxnummer och kundservice timmar på denna sida, liksom. Du kan också ansluta till sina Facebook, Twitter och YouTube-kanaler.

Live chat support är vanligtvis vår favorit kundservice alternativ. Men vår erfarenhet med ThinkGeek chatt stöd var inte den bästa upplevelsen som vi var i vänt kö för ett tag och våra tilldelade agent tog sin tid att svara på våra frågor. Och när han slutligen svarade han inte fullt ut svara på vår fråga. Besvikelse.

Om du behöver bli underhållen, bara huvudet över till ThinkGeek webbplats där du är tvungen att hitta roliga kund actionbilder och produktbeskrivningar för alla typer av geeky produkter, inklusive hjärnan spel. Vi hade en viskning gör oss igenom platsen, men blev besvikna i en flera funktioner, bland annat mindre effektiv chatt stöd, en medioker hjärna spelutbud och den totala avsaknaden av hjärnans hälsoinformation.