hjärnan spel pussel butiker – UncommonGoods

Upptäcka UncommonGoods för vår hjärna spel och pussel butiker översyn var försynen. UncommonGoods är så unik och funky, du tycker du är shopping på en lokal bondens marknad i stället för en butik på nätet. Eftersom deras slogan stater på UncommonGoods dig “hitta något annat än vanlig”, som är ett av skälen till att vi älskar den här butiken. Som en bondens marknad, har denna webbutik en aning av produkter, bland annat heminredning, smycken och naturligtvis våra favoriter: pussel, hjärnan teasers, hjärnan spel för barn och hjärn spel för vuxna.

Sammanfattning

Även om denna webbplats erbjuder en rad hjärnan spel, inklusive sofistikerade trä pussel med intrikata mönster och spel för barn och vuxna som fokuserar på problemlösning, ord färdigheter och trivia, blev vi besvikna i bristen på spel tillägnad visuell perception och samordning. Du kommer inte hitta några hjärnan spel som tillgodoser kognitiva förutsättningar och beteenden heller. Vi har dock uppskatta blandningen av hjärnan spel du kan spela med en stor grupp människor, liksom solo alternativ som pussel.

Vi är helt förälskad med idén om denna webbplats, och hjärnan spel och pussel de erbjuder, men UncommonGoods inte erbjuder särskilda hjärnans hälsa resurser eller webbplats funktioner. Vi önskar denna plats skulle inse den outnyttjade potential som en särskild hjärnsektion hälsa skulle medföra. Även deras blogg, “theGoods,” skulle kunna vara en fantastisk utlopp för att dela de senaste vetenskapliga studier som länkar hjärnan lämplighet att psykisk hälsa och stabilitet.

UncommonGoods är en webbplats som många andra hjärn spel och pussel butiker (och alla andra onlinebutik) bör mönster sin design efter. Denna hjärnan spel webbplats är funky och modern, men ändå sofistikerade och organiserade. Du kan välja mellan nio flikarna högst upp, varje länkning till hundratals olika produkter. På varje sida, kan du förfina sökningen och filtrera efter kategori, mottagare, tillfälle, pris- och kundrecensioner. Du kan också söka specifikt för handgjorda eller återvunna produkter.

UncommonGoods beror på kundernas engagemang. När nya produkter kommer, frågar denna hjärnan spel webbplats dess samfundet att rösta om de nya objekten för att avgöra vilka produkter som gör det på webbplatsen. Denna webbplats funktionen skapar en gemenskap atmosfär där användarna känner att de är en del av en process som inte är typiskt delas.

Om du söker efter pussel eller hjärnan spel för en gåva, är Gift Finder lysande. Helt enkelt välja vem du är shopping för din prisklass och tillfälle, och Gift Finder producerar en lista över lämpliga objekt.

Jämfört med andra platser som fokuserar mer på hjärnan fitness, denna anläggning inte når upp i hjärnan spel urval och hjärnhälsoresurser, men UncommonGoods blomstrar i kundtjänst sfären. Du kan kontakta webbplatsen via traditionella metoder, såsom telefon och e-post, och du kan också ta kontakt med dem via Facebook, Twitter och visa olika recensioner på YouTube.

Perfekt för att ta emot detaljerade svar på dina frågor, är live chat support vår favorit kundtjänst alternativet. Du har även möjlighet att skapa ett konto med butiken, som gör det möjligt att lägga till objekt till din önskelista, vara en gemenskap medlem och kontrollera status för valfri ordning.

UncommonGoods är verkligen en ovanligt webbplats som vi haft grundligt perusing, även om den saknade många funktioner hoppades vi att se ett pussel och spel butik. Medan vi var imponerad med alternativ kundservice och webbplats funktioner, vi missade hjärnan spel sort och ytterligare hälsoresurser hjärnan som andra webbplatser erbjuder.