kalender mjukvara – Kalender Creator 2017

Kalender Creator har mer än 500 kalender mallar för varje månad, år, vecka och elektroniska kalendrar. Det kommer också med mer än 200.000 bilder och många typsnitt val. Du kan skapa en kalender från scratch eller ändra en mall för att skapa en unik design. Den levereras även med Franklin Covey filofax layouter.

Design

Gränssnittet för det här programmet ser lite gamla, men dess funktionalitet är mer avancerade i vissa sätt än andra produkter vi granskat. Till exempel, innan du skriver ut kalendern kan du synkronisera den med Microsoft Office Outlook så att du inte behöver manuellt överföra alla dina redan existerande möten och påminnelser. Av dessa skäl och mer, är Kalender Skapare vår Top Ten Gold Award vinnare.

Medan några av de andra produkter som vi granskat fokusera mer på gratulationskort och andra projekt, Kalender Skaparen enbart gör kalendrar. Fördelen med detta är tydligt i antalet kalender mallar den har. Du kan välja mellan mer än 500 mönster, vilket är mer än de flesta andra applikationer som vi granskat. Kalender Skaparen har flera malltyper inklusive vecka, månad och år kalendrar.

Kalender Skaparen har också inbyggd fotoredigeringsverktyg. Du kan ta bort röda ögon och reparation repor och brister. Du kan också tänja och förvränga bilder samt lägga konstnärliga filter som relief, akvarell och knaster. Med redigeringsverktyg kan du också vända, rotera och luta bilder. Kalender Skaparen har verktyg som gör att du kan justera färg i dina bilder. Med dessa lättanvända verktyg kan du konvertera dina bilder till svartvitt eller öka mättnaden. Du kan också ändra hur ljus och skarpa bilderna och ändra bilder “gamma och kontrast. Beskärningsverktyget kan utföra standard redigering, eller så kan du beskära dina bilder till former som hjärtan, stjärnor, välvda fönster, trianglar och hexagoner.

Dessutom har denna kalender programvara en guide som hjälper dig att ställa in de grundläggande komponenterna i din kalender. När du är klar här, kan du justera formateringen för att skapa en personlig touch. Du kan ändra texten som kommer i mallen och justera hur det verkar genom att ändra teckensnitt, storlek och färg.

Varje kalender har ett färgschema, men om du vill ändra det, kan du välja från mer än 70 färgpall val eller göra dina egna anpassade färgalternativ. När det gäller att ändra färgschema, kan du ändra färgen på ramen, text och kalender bakgrund.

Funktioner

Mallarna kommer med bilder som redan införts, men du kan ersätta dem med dina egna bilder eller bilder från Kalender Skaparen biblioteket. Du kan konvertera en bild till en bakgrund för kalendern med Kalender Skapare. Men om du har ett tvåsidigt dokument, bakgrundsbilden kommer endast att fylla kalendern rutan. Du kan även justera bakgrundsbild genomskinlighet.

Unikt för denna applikation, kan du synkronisera din kalender skapare dokument med Microsoft Office Outlook. Detta är särskilt användbart om du vill skapa en kalender för planerare. I stället för att transkribera alla dina möten och påminnelser från Outlook till din planerare, kan du synkronisera kalendrarna och sedan skriva ut den.

Den bästa kalenderprogram kan du lägga till helgdagar och särskilda händelser. Kalender Skaparen har 40 uppsättningar av helgdagar och viktiga datum. Utöver detta kan du ändra utseendet på händelsen i kalendern. En ruta visas med alternativ för teckensnitt, stil, färg och textstorlek. Du kan också ändra datum cellens bakgrunden till en annan färg eller lägga till en bild om du vill.

Kalender Creator kan du skapa påminnelser och händelser som har start- och stopptider. Du kan också ställa in händelser upprepas varje dag, vecka, månad eller år. Denna kalender programvara kommer även med en larmfunktion som fungerar när du håller kalendern i elektronisk form. Den varnar dig om händelser i kalendern som årsdagar, möten och födelsedagar. Du kan ställa in larm för att spela egna MP3-filer så att när de går ut, kan du höra dina favoritlåtar. Om du skriver ut kalendern i stället för att hålla den i ett elektroniskt format, kommer informationen för registreringen ut på kalendern.

Dessutom finns det en möjlighet att märka en händelse som en födelsedag, jubileum eller andra speciella dag. Om du anger året när någon föddes eller gift, kommer Kalender Skapare att hålla reda på hur gammal personen är eller hur många år han eller hon har varit gift.

Kalender Skaparen har mallar för många typer av väggkalendrar och små kalendrar, inklusive planerare. Det finns alla typer av alternativ för skrivbordskalendrar, både elektroniska och skräddarsydda versioner. Du kan personifiera dessa små kalendrar med bilder som du har importerat själv eller välja mellan en uppsjö av bilder ingår i programmet. Om du använder en Franklin Covey planerare, ser du att den här kalendern programvara är ännu mer praktiskt eftersom det har mall layouter utformade för dessa produkter.

kalender Typer

Du kan spara dina kalendrar i flera format, inklusive JPEG, PDF, BMP, TIFF och HTML. Med dessa alternativ kan du spara och skicka kalendrar som bilagor via e-post. Du kan även ladda upp dem till en webbplats om du vill. Många andra applikationer vi granskat har färre formateringsalternativ än Kalender Skapare.

Med denna programvara kan du skapa en kalender som uppfyller dina specifika behov på några minuter. Det finns mer än 500 mallar och 200.000 bilder. Även denna kalender programvara ger ett format, har du fortfarande möjlighet att justera färgscheman, text och andra estetiska element. Denna programvara synkroniserar även med Microsoft Outlook. Av dessa skäl är Kalender Skapare bäst kalender programvara.

filformat

Sammanfattning