kalender mjukvara – Printmaster Platinum 2017

Printmaster Platinum 18,1 är ett program som har mallar, bilder och grundläggande redigeringsverktyg för en rad olika projekt, bland annat kalendrar. Du kan skapa en kalender med en av de 577 kalendermallar, eller så kan du göra en från grunden. Med mer än 305.000 bilder och möjligheten att importera dina egna bilder, kommer du vara säker på att ha en kalender som är unik för dig. Dessa är några av anledningarna till Printmaster Platinum 18,1 är vår Top Ten omdömen om Silver Award vinnare.

Design

Även om det finns en nyare version av Printmaster Platinum (version 2011), har det inte alls lika många kalender mallar. Gränssnittet för 18,1 versionen är lite föråldrad, men programmet har fortfarande stor funktionalitet med verktyg som fungerar på rätt sätt. Om du kan se förbi den äldre utseende Printmaster Platinum 18,1, kommer det att vara väl värt det på grund av alla funktioner Denna kalender mjukvara erbjuder.

Denna kalender Maker levereras med 577 kalendermallar, som är hundratals mer än de flesta av de andra produkter som vi granskat. Oavsett om du behöver månad eller vecka kalendrar

Printmaster Platina har designer för dem. Förutom kalendermallar, har denna kalender göra programvara också mer än 21.000 projektmallar för att utforma gratulationskort, stationära, klistermärken och mer. Du kan också skapa en kalender från början om du inte vill använda en mall.

För bilder, kan du importera dina egna bilder eller välja från 305.000 bilder i programmets bibliotek. Du hittar bilder, clipart och teckningar i bildbiblioteket. Biblioteket har en sökfunktion som gör det lätt att hitta de bilder som du vill.

Fotot redaktör kan du vända eller beskära en bild, ta bort röda ögon, och rotera eller ändra storlek på en bild. Du kan också lägga till fotoeffekter inklusive svart och vitt, sepia, blå, röd, fisheye, spegel, relief, skiss och impressionistisk. Printmaster Platinum redaktör har verktyg som ger en skugga, ge text en 3-D utseende och oskärpa och skärpa bilder. Du kan även korrigera gamma i bilden. En annan bild redigeringsfunktioner här kalendern göra programvara har är möjligheten att lägga till en matta på bilden. Du kan runda hörnen av en bild eller ändra dess form för att vara en cirkel, hjärta, diamant, stjärna och mer. Denna kalender programvara levereras med mer än 600 typsnitt, så att du kan skapa unika projekt som ser th e sätt du föreställa dem.

Funktioner

Dock vara säker på att du justera text vara det sätt du vill ha det innan du klickar ur textrutan. När du har skrivit text och flyttade till en annan uppgift, är det svårt att gå tillbaka och ändra färg, typsnitt eller textstorlek. Inom rubriken stil rutan kan du ändra textens avfasning, stroke, skugga och form.

Som tidigare nämnts, Printmaster Platinum 18,1 har en daterad gränssnitt. Dock är denna ansökan bland de bästa kalenderprogram, eftersom det har så många verktyg och mallar jämfört med 2011-versionen av Printmaster Platinum. Det överträffar även många andra liknande produkter när det gäller användarvänlighet och övergripande funktionalitet i programmet.

Även om mallarna innehåller en konstruktion, är de inte befolkade med datum, så det är upp till dig att lägga till dem. Du kommer också att lägga till text för att beteckna speciella evenemang och helgdagar. Även om den här kalendern programvara inte automatiskt lägga till den här informationen, det är fortfarande mycket bättre än program som inte tillåter dig att lägga till information i kalenderdatum cellerna.

Printmaster Platinum har en stavningskontroll och en ångra-knapp. Många andra applikationer som vi testade inte inkludera dessa nödvändiga och förväntade funktioner. Printmaster Platinum har också en knappen Gör om, vilket gör denna kalender programvara ännu mer användarvänligt.

Om du skapar din egen kalender, gör det enkelt för dig Printmaster Platinum. Det här programmet gör det möjligt att ändra den ordning i vilken objekten skiktas i dina projekt. Det gör det också möjligt att lägga till bildtexter till dina kalenderbilder.

EEuropeiska bästa med den här kalendern gör programvara är att du kan skapa en kalender med egna mönster eller en som Printmaster har skapat. Du kan välja från kalendrar som hänger på väggen eller sitter på skrivbordet.

kalender Typer

Kalendrar som du skapar med hjälp av detta program är inte avsedd för elektronisk användning; de är särskilt utformade för utskrift. Detta innebär att du inte kan lägga till påminnelser för att uppmärksamma dig på händelser eller dagliga sysslor som du kan bocka av med ett musklick. Du kan inte heller utföra funktioner som synkronisering av kalendrar med Google Kalender, Microsoft Outlook eller något annat kalenderprogram.

Även om du inte kan skapa dynamiska elektroniska kalendrar med denna programvara kan du spara dina kalendrar som elektroniska filer på datorn. Detta är användbart om du vill skicka din kalender, ladda upp den till en webbplats eller spara det att fungera på senare. Du kan också bränna filerna på CD. Printmaster Platinum låter dig spara dina kalendrar som JPEG, PDF, BMP och TIFF-filer. Denna programvara har fler alternativ filformat än många av produkterna i vår kalender programvara recensioner.

filformat

Printmaster Platinum 18,1 ger designelement för en rad olika projekt. Det har hundratals flera kalender mallar än de flesta av de produkter som vi granskat. Denna kalender programvara levereras med 305.000 bilder, mer än 600 typsnitt och grundläggande fotoredigeringsverktyg. Med antalet funktioner och redigeringsverktyg som kommer med detta program, kan du skapa en kalender som är unik varje gång.

Sammanfattning