kassett till ipod-omvandlare – plusdeck2c

Den plusdeck2c är utformad som ingen annan kassett till iPod omvandlare som vi granskat. Det är ett kassettdäck som kan byggas in i datorns hölje. Med plusdeck2c, kan du konvertera alla dina kassett ljud till digitala filer. Du behöver inte oroa dig för att koppla upp enheten varje gång du vill använda det eftersom det är byggt i, vilket är en stor fördel. När du har konverterat filerna kan du använda programvara enhetens att ordna och redigera ljud och ladda upp den till internet om du vill. Det finns dock några frågor som rör installation av enheten och använda funktionerna. Om du letar efter enkelhet, kanske du vill titta någon annanstans.

Sammanfattning

Genom vår forskning, snabbt lärde vi oss att plusdeck2c inte är avsedd för alla som vill ha en kassett till iPod omvandlare. Problemet är att du kommer att behöva ta isär datorn fallet och installera en ny maskinvara. Inte alla är dator kunniga nog att vara bekväm att göra det. Dessutom är enheten inte är kompatibel med Windows 7, Windows Vista och Mac OSX. Dessa två designaspekter begränsar verkligen användbarheten av denna enhet.

Om du är en av de få användare som har ett kompatibelt operativsystem och förmågan och förtroendet att installera hårdvaran, kommer du mer än sannolikt njuta av plusdeck2c. (Bara inte uppdaterar operativsystemet.) Liksom andra kassetten till iPod omvandlare vi granskat, måste du börja med en bra kassett att förvänta sig en hög kvalitet i den slutliga filen. Ansökan som åtföljer denna produkt har några alternativ för att redigera den slutliga ljudfilen. Alternativen är begränsade, men de ger några funktioner för att höja ljudkvaliteten.

Plusdeck2c tillverkas av BTO, ett företag baserat i Korea. Detta är viktigt att ta hänsyn till eftersom företagets kundtjänst är endast tillgänglig under vissa kontorstid. Du kommer att behöva lägga fram en liten extra ansträngning för att se till att du kontaktar dem under den tiden för en mer effektiv respons.

Du kan kontakta företaget via e-post och förväntar ett svar. Vi blev imponerade med hjälpsamhet av företrädare i att ta itu med våra undersökningar. Företaget har också en länk för stöd och frågor. Om du klickar på länken kommer du att ha möjlighet att ladda ner en användarmanual och visa frågor som kommer att vara till hjälp när du använder enheten.

Det viktigaste att tänka på när det gäller plusdeck2c är att du kommer att krävas för att installera den i datorn tornet på egen hand, såvida du inte vill betala lite mer och ha någon annan göra det åt dig. Dessutom är det inte förenligt med nuvarande Windows eller Mac operativsystem, vilket kan utgöra ett problem. Även om de är begränsade, vi är imponerade med sina funktioner. Vi fann emellertid andra produkter som ger samma funktioner med en enklare konstruktion.