kassett till ipod-omvandlare – RDX-150 Direkt Music

Om du vill att din kassett till iPod omvandlare för att vara liten, men ändå mångsidig, tjänar RDX-150 Direkt Music-enhet som en utmärkt lösning. RDX-150 Direkt Music-enhet, skapad av ADS Tech, är liten nog att passa i ovanliga platser, som bakom en dator torn. Det är mångsidig nog att inte bara konvertera standard- och minikassetter, men LP-skivor också.

Sammanfattning

Det finns en märkbar hum i alla digitala filer som vi konverterade, dock, vilket är svårt att bortse från. Om du vill rena ljud, måste du spendera en hel del tid att redigera ljud när den har konverterats. Även om det inte är vår högsta alternativet är RDX-150 Direkt Music-enhet en av de 10 bästa kassett till iPod omvandlare alternativ.

RDX-150 Direkt Music-enhet har en unik design. Till skillnad från andra kassett till iPod omvandlare, är det en av de få som inte fungera som en bandspelare. Detta ger möjlighet att konvertera kassetter och LP-skivor. På grund av denna ytterligare funktion, kommer det att finnas ytterligare installationssteg. Vi är glada när vi hitta produkter som erbjuder fler funktioner så länge produkten förblir enkel och har ytterligare stöd. Vi fann att RDX-150 Direkt Music-enheten har flera användningsområden, men det är också mer komplicerat än andra kassett till iPod omvandlare som vi granskat.

Även om vi inte alltför imponerad med konverterings kvaliteten på RDX-150 Direkt Music-enhet, är dess kvalitet också inte värst. Kvaliteten är genomsnittliga, och du kommer att kunna höra ett svagt brum i den slutliga filen. Eftersom RDX-150 Direkt Music-telefon är helt enkelt en kontakt mellan en bandspelare och en dator, måste du använda din egen bandspelare. Kassettdäcket du använder kommer att påverka kvaliteten på din konvertering, så vi rekommenderar att du använder den bästa kassettdäck kan du hitta. Som vi nämnde ovan, kan du redigera den slutliga filen och förbättra ljudet när du har skapat de digitala filer, men med denna kassett till iPod omvandlare, måste alla redigering eller ljudförbättring göras när konverteringen är klar.

Förutom hårdvaran, kommer du att få ett program med ljud-konvertering och redigeringsfunktioner. Emellertid kan mjukvaran vara svårt att använda. Det har många funktioner och förmågor, men det kommer att ta tid att upptäcka vad de är och hur man kommer åt dem. Applikationen är väl utformade, men det är mer avancerad än vad många användare söker efter.

Det finns få resurser på ADS Tech platsen för RDX-150 Direkt Music-telefon. Medan platsen har en produktsida med information om kassetten till iPod omvandlare, det finns inga nedladdningar tillgängliga. På den vänstra sidan finns en länk till kontaktinformation, men den enda form av kontakt som finns är ett online-formulär som du kan fylla i och stöd till företag representant kommer att komma tillbaka till dig via e-post. Vi uppskattar att de erbjuder denna form av hjälp; Men vi är alltid glada när vi ser ett telefonnummer eller chatt.

Längst upp på hemsidan finns en länk till supportsidan. Du måste ha en ADS Tech konto eller ett Twitter-konto för att logga in och få tillgång till de tillgängliga resurserna. När du har loggat in, det finns forum och ett annat alternativ för att lämna in en begäran om hjälp-och-stöd. Du kan också kontrollera dina befintliga önskemål.

Vi är mycket imponerade med utformningen av RDX-150 Direkt Music-telefon. Vi uppskattar sin mångsidighet och förmåga att omvandla standard och mini-kassetter samt LP för dem som är intresserade av den funktionen. ADS Tech erbjuder inte många hjälp eller supportresurser, men det har forum och en kontaktformulär du kan fylla i för att få stöd.