kassett till ipod-omvandlare – U-Phono UFO202

Med mångsidighet är en av dess största fördelarna kommer Behringer U-Phono UFO202 ansluta till de flesta skivspelare och kassettspelare, vilket ger dig ett antal konverteringsalternativ. Med sin förmåga att fungera som en kvalitets kassett till iPod omvandlare, valde vi det som en av de 10 kassetten till iPod omvandlare alternativ som finns i dagens marknad. Vi fann att det är en svårare produkt att använda, och att du kan behöva göra en extra köpet om du inte redan äger en kassettspelare. Vi har haft många funktioner den har för att förbättra kvaliteten och ljudet i den slutliga digitaliserade filen.

Sammanfattning

U-Phono UFO202 ansluter ditt band eller skivspelare till din dator via en USB-anslutning. Sladden lyckas upprätthålla en anständig kvalitetsnivå, så när du lyssnar på din kassett ljud som en digitaliserad fil du inte kommer att krypa från väsande, surrande eller störande bakgrundsljud som är ofta utbredd i dessa enheter. U-Phono UFO202 levereras med en redigering svit som syftar till att öka ljudkvaliteten på dina digitaliserade ljudfiler. Som en av de viktigaste funktionerna, kan du rensa upp irriterande bakgrundsljud som läcker igenom under konverteringen.

U-Phono UFO202 själva enheten, liksom den programvara som levereras med det, erbjuder en mängd olika alternativ och funktioner. Genom vår forskning fann vi att användarna älskar att ha funktioner och verktyg för att arbeta med; men om en produkt blir för svårt, de funktioner och verktyg ofta förlorade i navigering.

U-Phono UFO202 är inte det lättaste produkt att använda. Det tog oss flera försök konvertering och lite tid att spela med produkten innan vi började känna sig säker navigering väg runt de tillgängliga verktyg och funktioner. Denna kassett till iPod omvandlare är ett bra val om du har tid att spendera räkna ut det.

På Behringer webbplats kan du få tillgång till en produktsida speciellt för U-Phono UFO202 kassett till iPod omvandlare. Webbplatsen har inte mycket att erbjuda när det gäller hjälp och supportresurser; Men, men det har några bra information.

På toppen av webbplatsen är en länk för att stödja. Denna länk kommer att navigera dig till företagets information om garanti och service, en kunskapsbas med vanliga frågor, produktregistrering, nedladdningar, drivrutiner och ett område där du kan ställa frågor. Resurserna skulle vara mer praktiskt om de produktspecifika resurser som vanliga frågor, hämtningar och garanti var alla på produktsidan, men de är inte. Detta gjorde att komma åt informationen mer av ett besvär än det behövde vara.

U-Phono UFO202 kassett till iPod omvandlare är en bra produkt med många funktioner och verktyg. Du kommer att behöva spendera lite tid att vänja sig vid enheten och lära sig att använda programvaran innan du kommer att känna säker navigering sina många områden och med hjälp av sina många funktioner. Vi var nöjda med ljudkvaliteten på de ljudfiler som det framställts av våra kassetter, och vi tror att en del användare kommer att njuta av denna produkt.