lägenhet finder – Lägenhet Hunterz

Påstår sig vara Kalifornien största lägenhet fynd webbplats ger lägenhet Hunterz en mycket lovande plats, komplett med en hel del information och länkar. Besökare omedelbart ges ett bra första intryck och lovade tvåspråkig stöd samt nästan 100.000 listor hela Kaliforniens stadsdelar. Men om du inte bor i Kalifornien och inte planerar att göra det när som helst snart du kommer att vilja bestämma om denna lägenhet finder webbplats är den rätta för dina behov.

Sammanfattning

Lägenhet Hunterz erbjuder en säker lägenhet finder webbplats, som skyddar användarnas information och håller det säkert från dem som skulle fånga upp den för skadliga syften. Detta inkluderar betalningsinformation och andra personliga rekord som man kan gå in för att få medlemskap. Som medlem kan du kontakta hyresvärdar, ägare och andra användare. För en extra avgift, kan du ringa dem direkt via hemsidan, dra nytta av “ett klick kontakt.” Ägare och hyresvärdar kan ladda upp bilder av tillgängliga bostäder, vilket gör det lättare för potentiella hyresgäster att avgöra vilken hem är för dem. Genom sökfunktionen, kan man lätt hitta ett hem i ett visst område eller med specifika egenskaper.

Du behöver ha ett konto för att använda denna lägenhet finder webbplats. Kartan funktionen gör det lättare att hitta ett hem i eller runt målområdet. De som registrerar sig för att lista bostäder kommer att betala en extra avgift för att placera hyra annonser. Sammantaget erbjuder företaget en mycket trevlig lista över funktioner som gör hyra ett hem eller erbjuder ett hem för hyra mycket enkelt.

Medan du kan begränsa dina sökresultat baserat på storleken av hemmet behövs, med eller utan husdjur är tillåtna, antalet sovrum och badrum och mycket mer – du inte kan söka efter vissa andra förmåner. Till exempel kan du inte söka efter bostäder som tillåter avsnitt 8 lägenheter, bostäder som erbjuder hyra försäkring, rumskamrater, eller möblerade hem. Medan platsen sökalternativ är grundläggande, detta lägenhet finder företag inte verkar vara i konkurrens med de flesta andra lägenhet finder webbplatser i denna kategori.

Individer kommer att ha möjlighet att anmäla sig till en månad eller tre månader, till priser på $ 49 till $ 69. Detta ger dig tillgång till flygturer, alla noterade hyresrätter, dagliga uppdateringar och kontaktinformation för andra användare. För en extra $ 20 per månad, kan du få “klicka för att ringa” förmån som tillåter dig att kontakta hyresvärdar eller ägare via webbplatsen omedelbart. Det finns ytterligare priser för annons uthyrning och den föredragna betalningsmetod är kreditkort. Godkända är Visa, Amex, Discover och Mastercard. Förmågan att betala via PayPal erbjuds inte. Medan priset är lite brant, är detta företag fortfarande mycket konkurrenskraftiga när det gäller betalningsalternativ.

Denna lägenhet finder webbplats erbjuder flera metoder för kommunikation med kundservice, inklusive telefon, e-post, vanliga frågor och tips. Det finns ingen blogg och ingen chat alternativet är kundservice fortfarande ganska bra.

Lägenhet Hunterz erbjuder en stor lägenhet finder tjänst som individer skulle vara klokt att lita på. Det är viktigt att jämföra dem med andra webbplatser, särskilt i priset avdelning, men detta är ett mycket konkurrenskraftigt företag. Erbjuder en omfattande förteckning över funktioner och fördelar, gör denna webbplats omlokalisering mycket enklare och mer stress.