ljudboks tjänster – Audible, 2017

Du kan njuta av din favorit genre av litteratur under resan, på gymmet eller gör trädgårdsarbete, och Audible gör det överkomligt och lätt. Denna ljudbok onlinetjänst erbjuder mer än 150.000 ljudböcker samt ljud tidningar av alla slag. Ljud lyssnare njuta av exklusiva erbjudanden, gratis ljud och upp till 75 procent av detaljhandelspriset på ljudböcker. Lägg till allt detta till att underlätta för omedelbar nedladdning. Audible är det självklara valet för våra Top Ten Recensioner Gold Award vinnare.

Funktioner

Audible gör det lätt att hitta dina favoritböcker om du vet exakt vad du letar efter eller bara vill bläddra. Med sökrutan kan du söka inventeringen av författare, titel och nyckelord. Eller bläddra en av 23 kategorier för att hitta en bok om hälsa och fitness, Fiction, etc. Audible har också en lista bästsäljare så att du kan se vad dina kamrater lyssnar på.

Du kan också se vad dina vänner tycker om en titel. Audible har kundrecensioner och du kan skriva recensioner på denna ljudbok webbplats för att dela dina tankar och insikter. Kunden recensioner är en ovärderlig källa när man beslutar om att ladda ner en ljudbok.

Om du fortfarande obeslutsamma efter att ha läst några recensioner, Audible ljud- prover av varje bok. Proverna är av hög kvalitet, och det finns inga frustrerande buffert förseningar.

Den rike ljudböcker som Audible inte har fördjupat sig i är ljudbok hyra. Om detta är vad du vill, titta in i Silver Award-vinnande produkt, helt enkelt Ljudböcker.

Audible.com är enkel att navigera med väl märkta knappar och ett användarvänligt, effektiv sökfunktion. Gränssnittet är ren, tilltalande för ögat och inte innehåller belamra listor eller irriterande reklam.

Enkel användning

Audible har en officiell avtal med Apple, och dess innehåll kommer att ladda ner till din iPod samt andra enheter som är kompatibla med MP3-format.

Audible inventering av ljudböcker är uppdelad i 23 olika kategorier från “Konst och underhållning” och “Fiction & Classics” till “History.

Älskar att läsa tidningen men har ont om tid? Få en ljud prenumeration på några av dina favorit tidningar och tidskrifter. Audible.com erbjuder medlemmarna tillgång till tidningar som The Wall Street Journal eller The New York Times gratis, en unik tillgång som inte erbjuds genom många andra ljudboks tjänster.

Om du har frågor eller funderingar om hur Ljud verk, ditt konto eller tekniska frågor, först kolla in frågor sida eller bruksanvisning. Om svaret inte är det, ger denna ljudbok tjänst kundsupport via e-post och telefon.

Det finns också live chat support och en användarguide om du behöver vägledning om hur man ska genomföra ljudbok program, eller om du har problem med en nedladdning.

Audible är den bästa platsen att hitta din favorit ljudbok medie nedladdningar. Det är bekvämt, har en stor inventering och är ett utmärkt värde. Bekväm kundservice är tillgänglig om du behöver hjälp, och dess lätt att använda gränssnittet kommer att få dig att ladda ner böcker på nolltid.

genres

Hjälp och support

Sammanfattning